reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LISTA MAMUŚ KWIETNIOWYCH 2007

witajcie kwietniowki :)

dawno temu zarejestrowalam sie na tym forum (jestem nawet na liscie kwietniowek :-p) ale od tamtego czasu sie nie pojawialam, teraz chcialabym nadrobic :-) .

Mam na imie ania, mam 26 lat, mieszkamy w warszawie.
Moja corcia ewa urodzila sie nie 1 jak to bylo w planie, tylko prawie dwa tygodnie pozniej, w piatek 13 :-) to byla najszczesliwsza chwila w moim dotychczasowym zyciu.
Ewcia jest usmiechnieta dziewczynka stawiajaca (jak na razie przy pomocy mamy/jezdzika, mebli itp) swoje pierwsze kroki

mam nadzieje ze przyjmiecie nas do swojego grona

pozdrawiamy :-)

reklama
reklama
Do góry