reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LISTA MAMUŚ KWIETNIOWYCH 2007

reklama
no prosze co sie dzieje... w ostatnich dniach przybylo nam kilka nowych mamun kwietniowych :tak:
dziewczynki witamy serdecznie i zapraszamy na inne watki

idla gratuluje Maciusia:tak:
mama slodyczka moj synus przyszedl 5 dni pozniej na swiat od twojego;-)
mania rowniez gratulacje z okazji coreczki:-)

dusia81 to będziemy obchodzić w ten sam dzień urodziny naszych dzieciaczków, super :)
oj dzieje sie dzieje, witam również nowe mamusie kwietniowe, w końcu kwiecień to uroczy miesiąc i ładna pora roku :)a teraz od kiedy mamy nasze maluszki będzie jeszcze bardziej wyjątkowym miesiącem! :)
Czekaliśmy na synka kilka ładnych lat, jesteśmy ogromnie szczęśliwi, :-)
wreszcie mamy naszego słodyczka.
Jest super chłopczykiem, radosnym, choć od kilku dni marudny, bardzo, i nie che sam leżeć, mam wrażenie, że coś mu dokucza, jak leży, tylko nie wiem co:-(
Miłego dnia, pozdrawiam wszystkie mamusie :)
aneta23 witam krajankę ja też z Wrocławia

witaj justynko ciesze sie ze dolaczylas do naszego grona:tak::-)
mamo slodyczka to fajnie ze jestes z wrocka - bo nasza anetka sie tam niedawno sprowadzila , wiec moze sie zaprzyjaznicie - ale o tym to pewnie anetka sama ci opowie

JUSTYNKO - witaj

Hehe....ale ładnie tutaj zadbano o moje interesy - dzieki MAJECZKO ;-)

MAMO SŁODYCZKA - faktycznie, ja we Wrocławiu od początku czerwca dopiero i prowadze raczej samotniczy tryb zycia jak M jest w pracy. A w jakies czesci Wrocka Ty mieszkasz? :-)

reklama
Witam wszystkie kwietniowe mamusie które do nas dołączyły, zapraszamy na inne wąteczki mam nadzieje że znami zostaniecie.

Do góry