reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista: mam i dzieciaczków siedzących w domku:))

reklama
Witam! :-)
Paulina, mama Kubusia. Obecnie "siedzę" w domu. Mój smyk skończył już roczek, więc mogła bym podjąć pracę no ale...
Zawsze jest jakieś ale :-D mój mąż zmienia za jakiś czas pracę i nie będę miała go w domu przez pół roku. Więc nie chciała bym by Kuba był poszkodowany. Bo nie dosyć, że nie będzie widywał taty, to jeszcze ja bym mu znikła.
Pozdrawiam serdecznie!!

Witajcie mamuśki :-)
I ja sie dopisuje-Marta, mama Olki. Siedze w domu od polowy ciazy czyli w sumie od roku:-)
Olka ma prawie 8miesiecy i jeszcze troche posiedzimy razem w domku:-)
Ale mamy pieeeeekna zime nie sadzicie?:blink:

Hej,

Ja siedzę w domu od marca 2009 mniej więcej (w drugiej ciąży dostałam nakaz leżenia). Mój drugi synek skończył w październiku rok. Napisałam o wychowawczy do końca września 2011. Ale zobaczymy jak to dalej będzie.
Póki co to zmagam się z opieką nad dzieckiem i próbami dorabiania do pensji męża.

Hej, znalazłam Was przypadkiem i okazało się, że i ja tu pasuję:tak:
Justyna, mama Tymka. Siedzę w domku od września 2009 czyli od 5miesiąca ciąży i zamierzam siedzieć jeszcze do września, zobaczymy jak to będzie. W tym czasie zamierzam znaleźć jakiś pomysł na siebie i może... spłodzić jeszcze jedno cudo:-)

Pozdrawiam

Cześć.
Doskonalę się wpisuję w temat. Jestem mamą 9-cio miesięcznego Kuby a w domu "siedzę" od 8 m-ca ciąży czyli już prawie rok i nie wiem ile jeszcze tak sobie posiedzę...
ale całkiem mi ten stan odpowiada :)

Hej siedzę w domku od połowy lipca 2009r zaczęłam wtedy swoje L4 byłam w 4 miesiacu ciązy.Teraz siedzimy sobie razem z moim małym smerfem i nie wiem jeszcze jak długo bo zaczęlam szukać pracy ale jakoś nie na siłe:)chce sie jeszcze nacieszyć moim maleństwem:)pozdrawiam wszystkie mamuśki

Hej! Mam na imię Emilia.Jestem mamą dwóch fantastycznych chłopaków. W domu siedzę od lutego 2010 roku,kiedy dowiedziałam się,że jestem w ciąży;-). Mam zamiar posiedzieć jeszcze przynajmniej rok:tak:. Pozdrawiam serdecznie!

reklama
hej jestem mamą 18 miesięcznego Adasia! Synek sprawia mi wiele radości, ale wiadomo chciałoby się wyjsc do ludzi :)

jestem w domu od 3 m-ca ciązy... czyli od lutego 2009...
mam ogromną ochotę pójść gdzieś do pracy, ale prawda jest taka, że z maluszkiem nie mialabym co zrobic,
bo raz nie stac mnie na opiekunke czy prywatny zlobek, a do publicznego sie nie zalapiemy :/
tak wiec czekam az synek podrosnie i pojdzie do przedszkola, a do tego czasu bede w domu.

w chwili obecnej nawet nie byloby wskazane, zeby pracowala, bo wtedy Adas malo by mnie widywal,
a jego tata niestety sluzbowo na prawie rok wyjechal i raz po raz sie widzimy, wiec obecnie jestem i mamą i tatą..