reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista: mam i dzieciaczków siedzących w domku:))

reklama
Witam! :-)
Paulina, mama Kubusia. Obecnie "siedzę" w domu. Mój smyk skończył już roczek, więc mogła bym podjąć pracę no ale...
Zawsze jest jakieś ale :-D mój mąż zmienia za jakiś czas pracę i nie będę miała go w domu przez pół roku. Więc nie chciała bym by Kuba był poszkodowany. Bo nie dosyć, że nie będzie widywał taty, to jeszcze ja bym mu znikła.
Pozdrawiam serdecznie!!

Witajcie mamuśki :-)
I ja sie dopisuje-Marta, mama Olki. Siedze w domu od polowy ciazy czyli w sumie od roku:-)
Olka ma prawie 8miesiecy i jeszcze troche posiedzimy razem w domku:-)
Ale mamy pieeeeekna zime nie sadzicie?:blink:

Hej,

Ja siedzę w domu od marca 2009 mniej więcej (w drugiej ciąży dostałam nakaz leżenia). Mój drugi synek skończył w październiku rok. Napisałam o wychowawczy do końca września 2011. Ale zobaczymy jak to dalej będzie.
Póki co to zmagam się z opieką nad dzieckiem i próbami dorabiania do pensji męża.

Hej, znalazłam Was przypadkiem i okazało się, że i ja tu pasuję:tak:
Justyna, mama Tymka. Siedzę w domku od września 2009 czyli od 5miesiąca ciąży i zamierzam siedzieć jeszcze do września, zobaczymy jak to będzie. W tym czasie zamierzam znaleźć jakiś pomysł na siebie i może... spłodzić jeszcze jedno cudo:-)

Pozdrawiam

Cześć.
Doskonalę się wpisuję w temat. Jestem mamą 9-cio miesięcznego Kuby a w domu "siedzę" od 8 m-ca ciąży czyli już prawie rok i nie wiem ile jeszcze tak sobie posiedzę...
ale całkiem mi ten stan odpowiada :)

Hej siedzę w domku od połowy lipca 2009r zaczęłam wtedy swoje L4 byłam w 4 miesiacu ciązy.Teraz siedzimy sobie razem z moim małym smerfem i nie wiem jeszcze jak długo bo zaczęlam szukać pracy ale jakoś nie na siłe:)chce sie jeszcze nacieszyć moim maleństwem:)pozdrawiam wszystkie mamuśki

Hej! Mam na imię Emilia.Jestem mamą dwóch fantastycznych chłopaków. W domu siedzę od lutego 2010 roku,kiedy dowiedziałam się,że jestem w ciąży;-). Mam zamiar posiedzieć jeszcze przynajmniej rok:tak:. Pozdrawiam serdecznie!

reklama
hej jestem mamą 18 miesięcznego Adasia! Synek sprawia mi wiele radości, ale wiadomo chciałoby się wyjsc do ludzi :)

jestem w domu od 3 m-ca ciązy... czyli od lutego 2009...
mam ogromną ochotę pójść gdzieś do pracy, ale prawda jest taka, że z maluszkiem nie mialabym co zrobic,
bo raz nie stac mnie na opiekunke czy prywatny zlobek, a do publicznego sie nie zalapiemy :/
tak wiec czekam az synek podrosnie i pojdzie do przedszkola, a do tego czasu bede w domu.

w chwili obecnej nawet nie byloby wskazane, zeby pracowala, bo wtedy Adas malo by mnie widywal,
a jego tata niestety sluzbowo na prawie rok wyjechal i raz po raz sie widzimy, wiec obecnie jestem i mamą i tatą..