reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LISTA MAJÓWECZEK

reklama
Zielono_mi-witaj!

Bardzo mi miło bo moja Hania też jest wcześniakiem,urodziła się na początku33 tyg. W marcu, ale jestem tutaj bo po pierwsze miałamtermin na maj ijuż tutaj pisałam a po drugie i tak jest tak praktyczniej bo rozwój Hani porównuję nie z dziećmi jakby starszymi tylko w jej wieku.Tobie będzie troszkę trudniej może, dlatego bierz poprawkę na te dwa miesiące różnicy które w praktyce są między Twoimi dziećmi i dziećmi z majówek - niedługo ta różnica się zatrze więc nie pękaj i się nie zniechęcajtym co napisałam przypadekim :)

Agnieszka

zgred: moi chlopcy urodzili sie w maju, a termin mielismy na czerwiec/lipiec. Wiec roznicy, o ktorej pisalas nie ma. Chyba, ze ja cos zle zrozumialam.Ale rozwoj chlopcow przeciez (tak jak Ty)tez porownuje z dziecmi w ich wieku, bo urodzonymi w maju.
Ciesze sie, ze tez sie mamusia wczesniaka ujawnila, zawsze to latwiej o problemach porozmawiac, a i wiem, ze zrozumiesz( a przynajmniej powinnas) moje obawy,jesli sie takowe pojawia.

Chyba coś musiałam pokrętnie napisać no ale nie szkodzi :) Hania się urodziła w marcu ale porównuję ją do dzieci z maja :)

Zresztą mniejsza z tym.

:)

Na pewno spodoba Ci się na forum :)

Pozdrawiam

Aga

reklama
Do góry