Ewitka
Majowo-lutowa mama
No jasne, ze przyjmiemy mokka, a kiedy sie urodził twój Bartuś? Czyżby 13 maja :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj!!mokka.Ja jestem na tym forum tez od niedawna..witam wszystkie majóweczki
chętnie dołącze do waszego grona i pogadam z wami na forum
przyjmiecie nas ???
No i wiadomo, kto po kolei ma urodziny, a ja się męczyłam wyszukując w majówkachGdy zaczęłyśmy rodzic w watku "no to rodzimy" edytowałam posta na bierząco wpisując daty narodzin i właściwie ta lista jest bardziej wiarygodna
Witam.
Lepiej pozno niz wcale - podobno. Skrobnełam juz kilka postow ale dopiero teraz sie przedstawiam.
Jestem majową mamą - majowego Michasia.
Synuś urodzil sie 8 maja (termin 11 maj) z wagą 3,070 kg. Pochodzimy z Białegostoku.
Pozdrawiam
Witaj ponownie Kinga, ja znalazłam twój wpis:-) od lutego słuch o tobie zaginął, może teraz zostaniesz dłużej.Witam wszystkich.
Juz od dluzszego czasu Was podczytuje (i w sumie to wydawalo mi sie ze raz juz sie przedstawialam, ale nie potrafie tego znalezc), ale jakos brakło odwagi zeby tak na powaznie dolaczyc do spolecznosci majowych mam 2007 roku.
Moj synek urodzil sie 08 maja 2007 (wtorek, godz. 17.20, przez CC), pochodzimy z Bialegostoku.
Pozdrawiam wszystkie obecne mamy.