reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych Skarbów :)

reklama
Jasne Rybko :D

Jeśli widzidzicie jakieś błędy na liście Skarbów to dawajcie znać, będę na bieżąco uzupełniać :)

lecę do mojego słonka!

Witam panie:-) Przyszłam do was z wątku styczniowego bo moja mała urodziła sie 6.02 więc trzeba było zmienić miejsce dotychczasowego pobytu ;).pozdrawiam wszystkie mamusie i ich maleństwa oraz przyszłe mamusie!

Jejku ile dzieciaczków się narodzilo podczas naszej nieobecności.

Gratulacje dla wszystkich rozdwojonych :laugh:

Misiczku moja Iga urodziła się o 16:25 - jak dasz radę. Chociaż po ilościach twoich postów widze, że i tak nieźle sobie radzisz. Bo ja nie mam kiedy tu zaglądać :(. No cóż może od poniedziałku jak Mati pojdzie do przedszkola bedzie lepiej. Bo teraz jak Iga śpi to zajmuję się nim, zeby mu nie było przykro.

Dziewczyny, mam małe zmartwienie. Klarcia od paru dni ma krostki w pachwinach i pod paszkami. Może macie jakieś sugestie? Położna będzie dpoiero w poniedziałek a mnie to niepokoi, kolejny problem to zielonkawe kupki i bardzo często popuszcza. Może jem coś co ją uczula, już sama nie wiem. W nocy przebieram ją po kilka razy

reklama
Wszystki dzieczynkom gratuluje przepieknych dzieciaczków :D :D

Olcia to moga być potówki, niczym niesmaruj, staraj sie nieprzegrzewac dziecka. Powinny same zejść, jak nie to pedjatra ci poradzi ;)

Do góry