reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych Skarbów :)

Rybko to "urodzinowe" buziaczki dla Piotrusia. Strasznie szybciutko zleciało, aż trudno uwierzyć.
A reszta kiedy????

reklama
Mi zleciało szybko zwłasza, że jesteśmy przez 24 godziny od 1,5 tygodnia. Ale wolę te nocne wstawania niż dojazdy i nerwy szpitalne.

Karolla ja się śmieję, że po cc to na nas jak na psach sie goi bo wiemy, ze musimy być sprawne dla dzieci. ;D

Mój synek dał mi do wiwatu od 18 wczoraj do 10 rano dzisiaj tzn. jadł długo i często i chciał się poprzytulać - a teraz mały szkrab odsypia eskapady nocne ;D Po prostu czuł że chcę się pouczyć bo dziś miałam egzamin i mi nie dał a teraz jak wróciłam to już wie, ze mama w domku więc śpi spokojnie. ;D

Rybko a usmiecha sie już Piotruś? Bo pamietam, że te pierwsze prawdziwe usmiechy to tak okolo pierwszego miesiąca.
No i jak poszedł egzamin?

RYBKA jak egzamin,no i kiedy Ty sie uczylas do niego skoro masz takiego Malego Piotrusia w domciu,jest jeszcze troche czasu na "przyjemnosci?" ucaluj Malego

Ja już 2 egzaminy zdawałam jak mały w domku i praktycznie nic a nic się nie uczyłam tyle co w między czasie poczytałam. Nie chcę być pesymistką ale czuję, że nie za dobrze mi poszły - chociasz wyników jeszcze nie ma. Teraz w sobotę mam ostatni - mam nadzieję że uda się zaliczyć przy pierwszym podejściu bo na drugie nie mam siły. :(

Co do uśmieszków - Piotruś śmieje się i nawet czasem jakieś dziweki przy tym wydaje ale nie wiem czy to już takie świadome uśmieszki ;D

Moje dziecko prowadzi tryb nocny dzisiaj w nocy od 12 do 4 rano buszował a to u mamy a to w łóżeczku a to u taty ale głównie przy cycusiu-kiedy ja się wyśię. ;D

Rybko już chyba świadome :)
4 tygodniowy maluszek poznaje mamę i się do niej słodko uśmiecha :)

reklama
Do góry