reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych Skarbów :)

Rybko to "urodzinowe" buziaczki dla Piotrusia. Strasznie szybciutko zleciało, aż trudno uwierzyć.
A reszta kiedy????

reklama
Mi zleciało szybko zwłasza, że jesteśmy przez 24 godziny od 1,5 tygodnia. Ale wolę te nocne wstawania niż dojazdy i nerwy szpitalne.

Karolla ja się śmieję, że po cc to na nas jak na psach sie goi bo wiemy, ze musimy być sprawne dla dzieci. ;D

Mój synek dał mi do wiwatu od 18 wczoraj do 10 rano dzisiaj tzn. jadł długo i często i chciał się poprzytulać - a teraz mały szkrab odsypia eskapady nocne ;D Po prostu czuł że chcę się pouczyć bo dziś miałam egzamin i mi nie dał a teraz jak wróciłam to już wie, ze mama w domku więc śpi spokojnie. ;D

Rybko a usmiecha sie już Piotruś? Bo pamietam, że te pierwsze prawdziwe usmiechy to tak okolo pierwszego miesiąca.
No i jak poszedł egzamin?

RYBKA jak egzamin,no i kiedy Ty sie uczylas do niego skoro masz takiego Malego Piotrusia w domciu,jest jeszcze troche czasu na "przyjemnosci?" ucaluj Malego

Ja już 2 egzaminy zdawałam jak mały w domku i praktycznie nic a nic się nie uczyłam tyle co w między czasie poczytałam. Nie chcę być pesymistką ale czuję, że nie za dobrze mi poszły - chociasz wyników jeszcze nie ma. Teraz w sobotę mam ostatni - mam nadzieję że uda się zaliczyć przy pierwszym podejściu bo na drugie nie mam siły. :(

Co do uśmieszków - Piotruś śmieje się i nawet czasem jakieś dziweki przy tym wydaje ale nie wiem czy to już takie świadome uśmieszki ;D

Moje dziecko prowadzi tryb nocny dzisiaj w nocy od 12 do 4 rano buszował a to u mamy a to w łóżeczku a to u taty ale głównie przy cycusiu-kiedy ja się wyśię. ;D

Rybko już chyba świadome :)
4 tygodniowy maluszek poznaje mamę i się do niej słodko uśmiecha :)

reklama
Do góry