reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych Skarbów :)

reklama
witajcie moje kochane ja niestety dalej dwa w jednym , ale od wtorku wieczor bylam z moim synem w szpitalu , bo on bawil sie ze szwagierki psem i ten go niechcacy ugryzl i to sie zakazilo i moje biedactwo musialo lezec pod kroplowka a ze to bylo pod na luku brwiowym bylo to dla lekarzy niebezpieczne i dlatego zostawili nas w szpitulua w srode wieczorem wyladowalam na porodowce bo mialam bole ale okazalo sie , ze byly tylko dwa na polgodziny i to w 38 tygodniu jest normalne a pozniej sie uspokoilo no i dzisiaj o 11 wypuscili nas , bo juz maly jest w porzadku takze moje kochane my jeszcze dwa w jednym a jak cos sie bedzie dzialo to dam znac

Monia, gratulacje!!!!!!!!!!
A ja bylam, zagladalam, ale mialam jakies problemy z wysylaniem wiadomosci ;-( Wywalalo mi moj kazdy elaborat ;-(
Na razie chyba sie nie rozdwajamy. Czekamy sobie spokojnie na usg 9-ego...

reklama
Wklejam foteczki mojego słonka najukochańszego !!
p20210282it.jpg

p20210545lu.jpg

p20210565qp.jpg

Do góry