reklama
Roni21
Spider's Web
hehe ja mam termin z usg na dzien dziecka ;-)
KATE23
Lipcowa Mama:)
hej, ja mam również termin na 20 lipca - podobno pewniak bo na usg cały czas tak wychodzi;-) to moja pierwsza ciąża, tak więc powoli zaczynam się denerwować, bo to już niedługo pozdrawiam.
dorka866
mamy lipcowe'08
witam wszystkie lipcóweczki. Ja też mam termin na lipiec. Według OM to na 2 lipca a według usg na 29 czerwca:-) i będzie to dziewczynka pozdrawiam Was;-)
ja tez mam na 4.lipcaTak wyszlo z pierwszego usg i tego sie tu polozne i ja trzymamy.Jednak jak bylam w Polsce to lekarz powiedzial,ze on wszystkim pacjetkom radzi trzymac sie terminu z OM,a mi wychodzi na 8.lipca.I ten sam lekarz powiedzial,ze dzidziuch duzy i wyglada na tydzien starzej,wiec moze sie urodzic wczesniej,ja przewiduje sobie termin na 30.czerwca.Juz robie zaklady;-)Ale namieszalam
Pozdrawiam wszystkie nowe lipcoweczki i te zadowmowione rowniez:-)
Pozdrawiam wszystkie nowe lipcoweczki i te zadowmowione rowniez:-)
reklama
Witam
ja tez mam na lipiec i to 23. Jeszcze trochę czasu mam. Ale nie denerwuje się. Na razie oczywiście. To moja pierwsza ciążą, a dzidzia jest przekorna i nie chce się pokazać. Będzie niespodzianka
Pozdrawiam wszystkie lipcóweczki
ja tez mam na lipiec i to 23. Jeszcze trochę czasu mam. Ale nie denerwuje się. Na razie oczywiście. To moja pierwsza ciążą, a dzidzia jest przekorna i nie chce się pokazać. Będzie niespodzianka
Pozdrawiam wszystkie lipcóweczki
Podziel się: