reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Forumowych Wczesnych Rodziców i ich Pociech ;)

Agawa pisze:
Taka duża "Nasza Wczesna Rodzina" :):):)
faktycznie duża, coraz bardziej żałuje, że nie trafiłam tu wcześniej :)
to dorzucę do super listy jeszcze:
długość 35cm, data urodzenia 10.02.03 :)

reklama
ciekawa lista. nie widziałam jej wcześńiej
mogę dołączyć??
Agata B. - córeczka Zuzałka; waga 700g; wzrost 35cm; 25/26hbd; data ur. 18.10.2005r.

Ja tez jakos wczesniej nie znalazłam wiec jesli mozemy prosic o dopisanie nas do listy

kunda - synek Macius, 2550g, 52 cm. 35 tc, ur 4 listopada 2005

sporo nas
wg listy 41 no i Kunda to 42

Kurcze, człowiek sobie nawet nie zdaje sprawy ze tyle wcześniaczków się rodzi :( zdecydowanie nas za dużo. nawe tych "skrajnych" wcześniaków, takich jak Zuzia. jest sporo......

Jak dobrze że medycyna idzie tak do przodu, że te dzieciczki żyją i w większości mają się ogólnie dobrze.....

To i my prosimy o dopisanie do listy DziOObek syn Aleks ur 19,09,2005ur w 25/26tc waga 980gram i wzrost29cm

reklama
Do góry