reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Forumowych Wczesnych Rodziców i ich Pociech ;)

Moi Drodzy,

Pomysł Edytki jest jest świetny. Nie tylko będziemy wiedziały kiedy śpiewać sto lat dla Maluszków :laugh: ale także dzięki temu rodzice wcześniaczków w podobnym "wieku" będą mogli wymieniać się doświadczeniami aktualne "wygryzanymi" przez siebie w krętej drodze wczesnego rodzicielstwa.

Pozdrowionka :)

reklama
Witam was bardzo serdecznie> Bardzo podoba mi się waża lista też chciałabym dołączyć do Was Jestem mamą bliźniaków - wcześniaków:Kubusia i Kamilka. Urodzili się 5 marca 2005 w 33 tygodniu ciąży z wagą - Kubuś - 1900 a Kamilek - 2050. Pozdrawiam wszystkie mamy wcześniaczków i ich pociechy asiuleks

Dziekuje za dopisanie mojego synka do listy, podam jeszcze date jego urodzin. 25 sierpień 2004 o godz. 18.05. Pozdrawiam wszystkich wcześniaczków i ich rodziców.

Dzieki Agawa za takie mile przyjecie - fajnie jest z kims wymienic poglady na temat naszych pociech
Super to forum

reklama
Do góry