reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LISTA CZERWCÓWECZEK:):)

witam, czy mogę się wpisać na listę czerwcóweczek? :) Nasza Karolinka przyszła na świat 8 czerwca z wagą 3690

reklama
hej my sie tu jeszcze chyba nie wpisałyśmy ale i tak już wszyscy nas znają
Oliwka urodziła się 10,06,06 lekarz wyliczył według okresu 24,06 ale brał pod uwage 28dni cykl a ja mam dużo dłuższe i jak patzyłam w tych kalkulatorach które tu są w necie to wychodziło mi 6,07
i z moich obliczeń też tak wynikało a ona zrobiła psikusa i wyszła tyle wcześniej

i ja witam witam:)
nie aktualizuję listy..bo ..potrzeba ją całą zmienić..heh:)..a czasu jakoś brak- wybaczcie:/..
ja też urodziłam 7 czerwca a nie 15 jak jest na liscie(wyliczone wg ostatniej@)

Sory dziewczyny, że się tu u Was długo nie odzywałam ale okazało się, że zostałam lipcóweczką. Urodziłam 18 lipca o godz. 0.55. Tomasz ważył 3700 i mierzył 60 cm. Pozdrawiam wszyskie bobaski.
Ciocia Asia z Tomaszkiem i Szymonkiem

Głuszek - termin miałam na 12 lipca z ostatniej @, ale zakręcili mi w głowie po drugim usg i powiedzieli, że termin jest na 30 czerwca. Dodatkowo miałam cały czas skurcze i naprawdę myślałam, że wcześniej urodze. A mały zrobił mi numer i posiedział nie tylko do terminu z @ ale jesze dłużej. Ja już myślałam, że oszaleję, bo kręgosłup mnie strasznie bolał, a jak nospe odstawiłam to jeszcze skurcze miałam w pachwinach i chodzić wogóle nie mogłam, a do tego jeszcze te upały - no po prostu koszmar.
Ale jak już urodziłam to o wszystkim zapomiałam - no może o prawie wszystkim. Podczas porodu mnie nie nacięli więc z tyłkiem to wszystko OK, ale kręgosłup to dopiero od około 2-3 tyg. mnie nie boli.
Pozdrawiam :tak: :tak: :tak:

reklama
Do góry