reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista bobasków - dziewczyna czy chłopczyk

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi lekarz na Krakowski powiedział, że dziewczynka - w wyniku badania napisał "płód płci żeńskiej". Natomiast mój lekarz nie jest pewny powiedział, że albo u dziewczynki na skutek wysokiego stężenia hormonów nastąpił obrzęk niuni, albo u chłopczyka jajeczke jeszcze się nie zestąpiły, czy jakoś tak - przy czym słyszałam, że chłopcy nie zawsze rodzą się z dwoma jajeczkami, że czasem drugie zestępuje w pierszym miesiącu życia i jest to badane zaraz po porodzie.
I chodź mój lekarz ma słabszy sprzęt, to nienastawiam się tak na tą dziewczynke, żeby wrazie co się nie "rozczarować", bo w sumie wiadomo, że najaważniejsze by dzidzia była zdrowa :)

reklama
Moja lekarka zrobiła mi usg i powiększyła na cały ekran klejnoty rodzinne. Nie miała żadnych wątpliwości. Dokladnie wytłumaczyła mi co jak się nazywa. ha ha, jakbym nie wiedziała.

a+t+?
moja dzidz jest wstydliwa bardzo bo sie ułozyła pupcią do dna i nużki ma złoże ma na kżysz HI HI HI ale chociasz juz cos wiem nie na 100% ale zawsze to cos no nie moje malenstwo kochane :) ;D ;D ;D ;D ;D

Kurcze, ja mam nadzieje, ze moja Victoria nie okaze sie na koniec chlopcem, bo zaraz zaczynam urzadzac dla niej pokoik i barwy, ktore beda nim panowac zupelnie nie beda pasowaly do chlopca :D Pomijam fakt, ze ma juz duzo rozowych ubranek i rozowa posciel do lozeczka hihi :D chyba sie troszke pospieszylam :(

reklama
Magdaleona możesz już dopisać moje maleństwo będzie chłopak :) :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry