reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2010

reklama
hehe:-D
moja nawet by nie wpadła, że można wejść na parapet albo na stolik, wyciągnąć coś ze śmietnika...
czy też wysunąć się z ciepłego łóżka rodziców, bo po co? tam cieplutko:tak:można się poprzytulać:-D

Moja by wpadla ale rzadko szaleje tak ze przegina.Np zanim wejdzie na schody to oglada sie jakis czas co ja na to.Wie gdzie nie wolno sie wspinac (np na stolik w salonie) i bardzo rzadko to robi.czasem bardziej dla zabawy,od tak by sprawdzic co zrobie.wczoraj mnie przetestowac chciala bo weszla ale caly czas patrzyla na mnie.Ja Natomiast bez slowa patrzylam na nia z troche zawiedziona mina i to jej wystarczylo by zeszla.Szafki otwierac potrafi ale robi to rzadko i w konkretnym celu np jak widzi ze wyciagam butelke to idzie po mleko.kosz na smieci otwiera gdy chce wyrzucic papier.
Raz spala na moim lozku gdy byla chora ale wtedy drzwi koniecznie zamkniete.

Do d skonczya mi sie ndz.Spac nie moglam,wygladam jak
Zombie...
Mala ma dzis mikolaja w zlobku.ciekawa jestem

hej,
Joaszka Twoja Zu jest niezła:D Dobrze, że tylko tyle wykombinowała:) My na górze mamy tylko sypialnie i salon, wiec poza zabawakami nic nie weźmie, a na dole kuchnia, a schody zagrodzone bramką:D
Apropo bramek to nam robił wujek i są takie po byku, jak widze jak Basia podchodzi do nich i rusza że chce na dół to takie cienkie sklepowe już by pewnie były połamane;P
Co do spania to Basia w pajacu bawalenianym lub polarkowym i kołderka, ale sie rozkopuje wiecznie;P
Eijf fajnie z Mikołajem:D
My po imienikach Basikowych, nasyzkowałam się jedzenie że hej! A dzisiaj nawet sprzątać mi się nie chce i jakaś senna jestem:(
Miłego dzionka:D

u nas na Mikołajki skromnie- zamówiłam 2 książeczki, jutro odbieram. Dobrze, że na razie nie bardzo wie o co w tym wszystkim chodzi.

a poniżej wklejam tylko parę ujęć z dnia mojego psotnika:
IMAG0419.jpgIMAG0425.jpgIMAG0407.jpgIMAG0396.jpg

joaszka-to prawda.One nie maja pojecia o mikolajU:) alez wyrosniete te nasze dzieci!

U nas miala spotkanie z mikolajem.Na kolanach nie siedziala ale siedziala u pomocnika ktory wlasciwie straszniej od mikolaja wyglada bo ma pomalowana na czarno buzie,czarne afro i brode tez zreszta mial .Zdjec dobrych nie mam ale cos tam wrzucilam na fb.W kazdym razie dala rade:)

wkorzylam sie bo mi sie przypomnialo o dodatkowym szczepieniu w srode rano.Znowu sie nie wypie a to moj wolny dzien:(

joaszka zuzia może łabuzica, ale z urokiem królewny:tak:

rany, to na ten szklany stół się wdrapała? myślałam, że chodzi o niska łąwę, a to normalny wysoki stół:szok:

a my jutro jedziemy do fryzjera, na razie podcinamy, ale docelowo chciałabym u małej pazia, z krótka postrzępioną grzywką, tył prosty, a dopiero 1-2 cm od karku mocno postopniowany. Hmm... nie wiem czy potraficie sobie wyobrazić o co mi chodzi, ale myslę, że na 2 latka już będzie paź:tak: widziałam dziewczynke na placu zabaw z taką fryzurka (też blondyneczkę) i bardzo mi sie spodobało, a przy tym wygodne dla dziecka

reklama
ach, a u nas na mikołaja warzywka z ikei + układanka z figurami geomatrycznymi
duktig-komplet-warzyw--szt__0109389_PE259027_S4.JPGdsc_0766.jpg

a do tego pociąg od wujka (oczywiście ten co chciałam)
Zobacz załącznik 413853

moi rodzice kupili sanki (takie małe, coby do bagażnika wlazły)
a teściowie jak zwykle jedna wielka niewiadoma:laugh2:

Do góry