reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Z ryżem albo z ziemniaczkami:tak:

Zaglądnęłam na skrzynke mailową i dostałam kolejną wiadomość od właściciela przychodni w której zrobiono mi USG z którego byłam nie do końca zadowolona.
W ramach rekompensaty mam tam wolną karte na nieodpłatne wszystkie badania w ciąży, tylko na podanie nazwiska.Jednak internet ma ogromną władzę:tak:
Ale jaja :happy2::happy2:
u nas ogorkowa z ziemniakami .

reklama
Skończmy z tą ogórkową bo albo zaraz zwariuję,albo będę musiała ugotować.Teściowa poczułaby się urażona bo ugotowała już coś innego.;-)

Co do aktywnego trybu życia to niektórzy rodzice już z miesięcznymi dziećmi śmigają na wycieczki.Ja tam z tych bardziej zasiedziałych jestem i z dzieciaczkiem na początku jednak w domku posiedzę.Nawet planujemy jakiś urlop w maju,żeby Izabelcia miała j wakacje.M wyskoczył,że na kolonię ją puścimy.Chyba bym w domu zwariowała z zamartwiania się:sorry:Najwyżej z babcią gdzieś w lipcu pojedzie.

Czasami bedziemy wolaly odespac nocki jak isc gdzies na gorki czy balety :happy2:
podzielam zdanie :baffled: Choc z drugiej strony, słyszałam o dzieciach które już w pierwszych miesiącach zaczynają nocki przesypiać i mamy je maja co najwyżej 5godz w dzien "na głowie". Myslałam ze to tylko tak na osłodę w gazetach piszą, a jednak: mojemu bratu taki anioł spałd z nieba, więc wsystkim nam takich życzę :tak: Abyśmy miały siłę dla siebie, bąbelków, starszych dzieci i naszych M- bo Ci cierpią teraz oj cierpią :-p

Mammi- super, ze tak Ci się udało załątwić sprawę w tej przychodni! Jak będe miała jakiś problem zapytam Cię jak rozpętać II wolnę światową w necie ;-) Bardzo się cieszę, trochę jednak sprawiedliwości na tym swiecie!!!!

Vanilka, ale ty z tym kisielkiem walczysz ;-) to już chyba któryś raz z rzędu przez ostatnie dni, prawda? A mi się na budyń wzięło- taki z syropem malinowym i na M czekam :tak: A ogórkowa rządziła jakieś 1-2 miesiące temu, a teraz jakoś nawet niekoniecznie :confused:

Ostatnia edycja:
emih a no jakos trzymaja sie mnie te kisle :happy2:
A na budyn wlasnie nie mam smaka :baffled:

Ja tez zycze spokojnych dzieciaczkow :tak:ale z takim bezproblemowym ja sie jeszcze nie spotkalam :happy2:

To ja się dopisuje do mam po 30-stce :-) Rocznik 79. Nadal mi się wydaje, że to jeszcze za wcześnie. Ale jak dzidzia się urodzi to mam nadzieję, że będę myślała "jak ja mogłam bez niej życ" :-)

a ja wcinam kukułki. Tak mnie naszło. Chciałam budyń, ale nadal nie mam gazu. Więc chyba week zapowiada się nieciekawie. Też miałam dziś wizytę, opisałam w odpowiednim wątku.
M robi galaretkę - kolejna zachcianka :-)
Idę na tv już taka godzina, że może coś ciekawego się znajdzie.

Z ryżem albo z ziemniaczkami:tak:

Zaglądnęłam na skrzynke mailową i dostałam kolejną wiadomość od właściciela przychodni w której zrobiono mi USG z którego byłam nie do końca zadowolona.
W ramach rekompensaty mam tam wolną karte na nieodpłatne wszystkie badania w ciąży, tylko na podanie nazwiska.Jednak internet ma ogromną władzę:tak:
No należało się :-) Gratuluję pomyślnego zakończenia sprawy. I to się nazywa dbanie o renomę.

To ja się dopisuje do mam po 30-stce :-) Rocznik 79. Nadal mi się wydaje, że to jeszcze za wcześnie. Ale jak dzidzia się urodzi to mam nadzieję, że będę myślała "jak ja mogłam bez niej życ" :-)
Oj na pewno!!!!!!!!!!!! Choć czasem będziesz zmęczona, czasem zła, czasem nawet zdenerwowana na swoją pociechę ale wieczorem gdy uśnie... Nie będziesz mogła doczekac Cie aby był już rano i gdy obudzi CIę uśmiechem, albo z wiekiem: mamusiu: wstawaj, albo: kocham cię, albo mega- buziakiem :tak:

reklama
Idę na tv już taka godzina, że może coś ciekawego się znajdzie.
To ja chyba wyjątkiem jestem, bo dla mnie Tv może nie istnieć... Może i dobrze, bo jak jest M to sa spięcia między: wiadomości a bajki, więc gdybym i jeszcze ja doszła?! ;-)
ps. też bym kukułki zjadła! Póki M w drodze chyba muszę sms wystukać :tak:

Ale za to mnie wzywają obowiązki: kąpanie, bajki, kołysanki itd itp
To papatki...

Do góry