isabell4891
Zaangażowana w BB
Dziewczyny życzę Wam wszystkim
Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!
Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ten pas juz meza ide prosic zeby mi zamowilJa tez proponuje Kanary, bylam w styczniu na Teneryfie i w lutym na Gran Canarii i bylo cieplo ponad 20 stopni, ja bylam sluzbowo wiec opalac sie nie moglam bo pracowalam od rana do wieczora ale ludzi na plazy sporo bylo widac. Polecam ci tez Fuerteventure mi sie bardzo podobalo ale moze nie w styczniu bo tam jest chlodniej i bardzo wieje, ja bylam we wrzesniu i bylo goraco ale strasznie wialo, ale ta wyspe polecam tylko na wypoczynek bo to jakby bezluna wyspa prawie.
A co do spodni to znalazlam w necie taki pas do poszerzenia spodni ktore uzywalyscie przed ciaza troche drogi jak na kawalek gumki i materialu ale taki mozna samemu zrobic podaje link
Maternity Wear Accessories - BellyBelt Combo - the ultimate maternity wear solution!
Zycze wam wszystkim Szczesliwego Nowego Roku i szczesliwego rozwiazania w lipcu.