reklama
dzamena
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona,mam na imie Marzena i jestem mamą 2 chłopaczków.To moja 4 ciąża bo pierwszą poroniłam z bizniakami teraz jestem w 12 tyg i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.Termin mam na 7 lipiec a co najlepsze to moje dzieci są z lipca 18 i 19 a ja
tez tylko ze 13.Pozdrawiam Wszystkie przyszłe mamuski
Witam serdecznie!:-)Czesc dziewczynki mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona,mam na imie Marzena i jestem mamą 2 chłopaczków.To moja 4 ciąża bo pierwszą poroniłam z bizniakami teraz jestem w 12 tyg i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.Termin mam na 7 lipiec a co najlepsze to moje dzieci są z lipca 18 i 19 a ja
Gratuluje bliźniaków! będzie podwójna radość - a urodzinki to chyba rzeczywiście będziecie obchodzić grupowo bo inaczej zabraknie dni na świętowanie!
tiffi1
Rybka78 - powodzenia na wizycie dzisiaj!!
Ja dziś miałam pobudke o 6 - nie było tak starsznie, też dasz jutro radę!!
Tiffi - można jeszcze na gardło tabletki propoliski takie ziołowe, mi pomogły!
A dlaczego nie wolno tego soku z malin w dużych ilościach??
!!
No właśnie ja bardzo lubię wodę z sokiem malinowym, ale już kilka osób mi powiedziało i gdzieś czytałam, że może wywołać skurcze.
madzik1980 a możesz napisać na czym dokładnie polegało to badanie Pappa, bo ja się zastanawiam czy na nie iść
Tak się zastanawiałam, czy mam coś zażywać sama np to tantum verde, czy iść do lekarza? Póki co całkiem dobrze się czuję trochę mnie smera gardło.
Kochane ja zmykam do domku!! Odbębniłam 8 godzin w pracy dziś! Nic nie zrobiłam tylko klepałam z Wami i robiłam liste!! ale co tam jakiś dzień lenistwa ciężarnej się należy...:-)
czekam ciągle na dane kobitek co jeszcze ich nie podały!!
Wieczorkiem będę dalej tworzyć. Mam już 13 zgłoszeń!!
Atabe - ładne zdjęcie!!:-)
czekam ciągle na dane kobitek co jeszcze ich nie podały!!
Wieczorkiem będę dalej tworzyć. Mam już 13 zgłoszeń!!
Atabe - ładne zdjęcie!!:-)
M
madzik1980
Gość
Tiffi1 -polegało to na tym ,że miedyz 11-14 tyg robi sie usg genetyczne na specjalnym sprzęcie (ocenia się przezierność ,kości nosowe,serce itp) i w tym samym dniu jest pobierana krew.Póżnie z tej krwi oznacza się dwa parametry Pappa i Bhcg i wklepuję się to podobno do komputera +wiek kobiety +dane z usg i wychodzi prawdopodbienswo trzech wad genetycznych-Trisomii 21 ,18, 13
Ja z racji wieku (29 lat) miałam ryzyko 1:684 a po teście Pappa zmniejszyło się do 1:13600-chodzi mi o ryzyko trisomii 21 -reszta też mi się zmniejszyła
Ja z racji wieku (29 lat) miałam ryzyko 1:684 a po teście Pappa zmniejszyło się do 1:13600-chodzi mi o ryzyko trisomii 21 -reszta też mi się zmniejszyła
isabell4891
Zaangażowana w BB
Witam!Wreszcie przebrnęłam przez Wasze posty
Jestem w szoku ile z Was się pochorowało mnie też coś dopadło w samą Wigilię,nie byłam w stanie nic przełknąć przez całe Święta a tak czekałam na to pyszne jedzonko,w rezultacie schudłam 1 kg .
W drugie Święto przeżyłam chwilę grozy,otóż zachciało nam się seksiku i wszystko było super,aż do chwili gdy w nocy siusiu mi się zachciało,poszłam do toalety a tu krew...:-( takiej żywej nie było bardzo dużo ale była,przypomniało mi się,że jedna z forumowiczek po seksie też tak miała,więc położyłam się spać.Do rana już tylko plamiłam,cały dzień przeleżałam plackiem,i dziś jest już ok,ale stracha miałam .
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Jestem w szoku ile z Was się pochorowało mnie też coś dopadło w samą Wigilię,nie byłam w stanie nic przełknąć przez całe Święta a tak czekałam na to pyszne jedzonko,w rezultacie schudłam 1 kg .
W drugie Święto przeżyłam chwilę grozy,otóż zachciało nam się seksiku i wszystko było super,aż do chwili gdy w nocy siusiu mi się zachciało,poszłam do toalety a tu krew...:-( takiej żywej nie było bardzo dużo ale była,przypomniało mi się,że jedna z forumowiczek po seksie też tak miała,więc położyłam się spać.Do rana już tylko plamiłam,cały dzień przeleżałam plackiem,i dziś jest już ok,ale stracha miałam .
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
reklama
kasik1106
Cześć dziewczyny!
Ja po świętach umieram z przejedzenia, aż boję się stanąć na wagę. Dzień przed wigilią byłam ważona u lekarza, bilans wyszedł na 0.
Juto powtórka z mojego nieudanego usg, mam nadzieję, że tym razem się uda:-).
aisim - wysłąłam Ci moje dane na prywatną wiadomość.
I gdzie ta vanilka?
Ja po świętach umieram z przejedzenia, aż boję się stanąć na wagę. Dzień przed wigilią byłam ważona u lekarza, bilans wyszedł na 0.
Juto powtórka z mojego nieudanego usg, mam nadzieję, że tym razem się uda:-).
aisim - wysłąłam Ci moje dane na prywatną wiadomość.
I gdzie ta vanilka?
Ostatnia edycja: