reklama
olyv
Fanka BB :)
Hej laseczki
Jak po świętach? Mi brzuch urósł masakrycznie echhh. Normalne spodnie uciskają mi brzuch i chyba pora poszukać ciążowych. W pierwszej ciąży to takie spodnie kupiłam dopiero w 4-5 miesiącu No ale mus to mus... No i wreszcie muszę kierowniczkę poinformować ...ale się "ucieszy" z kolejnej ciążówki
Ja do końca roku siedzę domu na L4 z małym bo jakoś nie może pozbyć się kaszlu. Byłam u lekarki i w końcu dostał antybiotyk. W pracy oczywiście foch ale co im poradzę...muszą sobie jakoś radzić . A ja przynajmniej obrobię się z pracami na sesję
Jak po świętach? Mi brzuch urósł masakrycznie echhh. Normalne spodnie uciskają mi brzuch i chyba pora poszukać ciążowych. W pierwszej ciąży to takie spodnie kupiłam dopiero w 4-5 miesiącu No ale mus to mus... No i wreszcie muszę kierowniczkę poinformować ...ale się "ucieszy" z kolejnej ciążówki
Ja do końca roku siedzę domu na L4 z małym bo jakoś nie może pozbyć się kaszlu. Byłam u lekarki i w końcu dostał antybiotyk. W pracy oczywiście foch ale co im poradzę...muszą sobie jakoś radzić . A ja przynajmniej obrobię się z pracami na sesję
perla2212
cze dziewczyny! ja tez objedzona po Swietach strasznie i z wielka ulga wroce do jogurtow, serkow, muesli itd.
kurcze to sie chorobska czepily! pewnie przez tak nagla zmiane pogody w PL
Kasiente ja w poprzedniej ciazy lecialam samolotem 11 razy na trasie PL-UK ;-)
Mammi powodzenia na USG! :-)
Vanilka gdzie Ty?
kurcze to sie chorobska czepily! pewnie przez tak nagla zmiane pogody w PL
Kasiente ja w poprzedniej ciazy lecialam samolotem 11 razy na trasie PL-UK ;-)
Mammi powodzenia na USG! :-)
Vanilka gdzie Ty?
emih
To ja też wyciągnęłam od siostry worek ubran ciążowych (i już karton malusieńkich ubranek- mniammmmmmm ;-)) i niestety juz jedne spodnie wciągnęłam na swą powiększającą sie pupę (bo o brzuszku nie wspomnę ;-))
OLYV, zdrówka, zdrówka... co wy żeście się tak pochorowały w tre święta dziewczyny?
OLYV, zdrówka, zdrówka... co wy żeście się tak pochorowały w tre święta dziewczyny?
justaa
I po świętach, w sumie miło było, ale nieznośne lenistwo, objadanie się i prawie całkowity brak dostepu do kompa mnie zmęczył :-)
"Niestety" mdłości mi przeszły i wszystko smakowało podwójnie no i brzuchol poświąteczny też podwójnie urósł
nadal bolą piersi i są jakieś wieksze, mam nadzieję że już nie urosną.
Kolejna wizyta 04.01 juz nie mogę się doczekać bo wtedy kolejne usg wtedy prwdopodobnie 3D :-)
Wszystkim co się pochorowały życzę duuużo zdrowia
"Niestety" mdłości mi przeszły i wszystko smakowało podwójnie no i brzuchol poświąteczny też podwójnie urósł
nadal bolą piersi i są jakieś wieksze, mam nadzieję że już nie urosną.
Kolejna wizyta 04.01 juz nie mogę się doczekać bo wtedy kolejne usg wtedy prwdopodobnie 3D :-)
Wszystkim co się pochorowały życzę duuużo zdrowia
atabe
wiekszość dziewczyn podaje mi nick, imię i nazwisko, miasto, wiek , maila lub tel kom!!
o dacie urodzenia nie pomyślałam Przepraszam:-(
uważam, ze wszystkie dziewczyny powinny podać te same dane, np. albo przy wszystkich bedzie nazwisko, albo przy żadnej;-)... a wy?
oj dziewczyny dziewczyny wyskoczylam na godz niecala z domu i juz 3 str do czytania super:-) brakowalo mi tego
No wlasnie a mialam salatke robic
oczekiwanie bardz sie ciesze ze jestes z powrotem wszystko bedzie ok a na to usg bym poszla skoro o nim myslisz bedziesz spokojniejsza na pewno
a co do mdlosci nie moge sie juz doczekac kiedy wreszcie sie skoncza:-(
No wlasnie a mialam salatke robic
oczekiwanie bardz sie ciesze ze jestes z powrotem wszystko bedzie ok a na to usg bym poszla skoro o nim myslisz bedziesz spokojniejsza na pewno
a co do mdlosci nie moge sie juz doczekac kiedy wreszcie sie skoncza:-(
reklama
Atabe - jak mi czegoś będzie brakowac to będę pisac na priva i weryfikowac, jak na razie nie jest żle!
Justaa i Olyv podajcie dane na maila lub priva!!
Właśnie gdzie vanillka!! On zazwyczaj już zrana się melduje!!!
Justaa i Olyv podajcie dane na maila lub priva!!
Właśnie gdzie vanillka!! On zazwyczaj już zrana się melduje!!!