reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

hej hej:happy2:
dziewczynki powodzenia na wizytach- trzymam za was kciuki:tak:
ja się obudziłam z bólem głowy i tak mnie ciągle trzyma:zawstydzona/y:
muszę tu posprzątać, bo ma wpaść do mnie kumpela, ale tak mi się nie chce, że szok...kurze wytarłam i odpoczywam już na BB;-)
miłego dnia

reklama
Cześć Dziewczynki:-)
Ja tylko na chwileczkę,żeby życzyć udanych wizyt, a pozostałym lipcóweczkom udanego dnia:happy2:
Mam dziś kilka spraw do załatwienia,więc pewnie dopiero po południu tu zajrzę.Obowiązkowo muszę też na zakupy iść.Najważniejsze żebym jakieś spodnie kupiła,bo przestałam dopinać się w pasie ;-)Może w H&M się uda bo tam mają też większą rozmiarówkę.

Dziewczyny komu mam wyslac swoje dane bo troszke do tylu jestem :happy2:????

Mammi jakie masz slodkie foto w avatarku :tak:No i gdzie te Twoje kilogramy ??wygladasz na chudzinke :tak:A corcia przeslodkaaaaa!:tak:

a gdzie emih ??

Cześć Dziewczynki:-)
Ja tylko na chwileczkę,żeby życzyć udanych wizyt, a pozostałym lipcóweczkom udanego dnia:happy2:
Mam dziś kilka spraw do załatwienia,więc pewnie dopiero po południu tu zajrzę.Obowiązkowo muszę też na zakupy iść.Najważniejsze żebym jakieś spodnie kupiła,bo przestałam dopinać się w pasie ;-)Może w H&M się uda bo tam mają też większą rozmiarówkę.
u nas w H&M mega wyprzedaze (chodzi mi o nasz aktualny dzial ciuszkow :-D)
Ja kupilam wlasnie takie bojowki wiosenne ale troszke za zimno zeby teraz w nich biegac wiec wzielam sobie tak po domu do noszenia i po 5 funtow wiec az sie prosily zeby je wziac ..jeansowe tez duzo przecenione ale nie bralam bo mam 2 pary ...pochwal sie co ciekawego kupilas no i milych zakupow :tak:

aisim aaaa to do Ciebie mam wyslac :happy2::happy2:a co dokladnie ???num tel czy adres ..sorki ,ze pytam ale nie moge znalezc gdzie pisalas ..:zawstydzona/y:;-)

u nas w H&M mega wyprzedaze (chodzi mi o nasz aktualny dzial ciuszkow :-D)
Ja kupilam wlasnie takie bojowki wiosenne ale troszke za zimno zeby teraz w nich biegac wiec wzielam sobie tak po domu do noszenia i po 5 funtow wiec az sie prosily zeby je wziac ..jeansowe tez duzo przecenione ale nie bralam bo mam 2 pary ...pochwal sie co ciekawego kupilas no i milych zakupow :tak:

aisim aaaa to do Ciebie mam wyslac :happy2::happy2:a co dokladnie ???num tel czy adres ..sorki ,ze pytam ale nie moge znalezc gdzie pisalas ..:zawstydzona/y:;-)

Wysłałąm Ci info na priva!!
Mammi fajne ciuszki są tez w C&A bo faktycznie wyprzedaże się zaczęły. Sama się jutro wybieram na jakieś zakupy!!:-)

Tiffi1 ja jak złapałam przeziębienie to dzwoniłam do mojego gina i powiedział żebym nie szła do internisty bo jeszcze w poczekalni coś gorszego złapię, tylko mam przyjść do niego i on mnie zbadał i powiedział co mogę brać a co nie! i przynajmniej byłam spokojna, że nie narażam dzidziusia na jakieś nieprawidłowe leki bo kto jak kto ale gin wie najlepiej co można a co nie. Ale pewnie zależy to od gina!
Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy!! Jak na razie wytrzymuje ale ciekawe na jak długo ... Roboty cała masa a jedno ważniejsze od drugiego, u nas zawsze urwanie głowy na koniec roku! a osób mało bo albo urlopy albo L4! Jednak jestem dzielna a dzidzia nawet się nie awanturuje!
Miłego dnia życzę!

reklama
Czesc dziewczynki życze wszystkim miłego dnia.Niestety ja musze jechac po pieczątke do pracy do szpitala a wcale mi sie nie chce wychodzic i isc w te zarazki ale jutro usg genetyczne i musze miec ważną pieczątke.Wczoraj jak poczytałam o tych waszych smaczkach to dzis na sniadanie jadłam bułeczke z twarożkiem i dzemem pychaaaaaaaaaaa na co mój mąż stwierdził ze coraz gorzej ze mną i nie dośc ze jem to sama to jeszcze truje cała rodzine(synowi tez zrobiłam to samo na sniadanie bo myslałam ze bedzie mu smakowac a było jedno wielkie bleeeeeeeeeee)trzymam kciuki za dzisiejsze badania,napewno bedzie wszystko
ok.Pozdrawiam.

Do góry