rybkabial
Dumna Mamusia
Ale boję się tej rozmowy i nie wiem czy mam siłe na nią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mammi widzisz tylko pomysl był taki że dopóki dziecka nie zapisze na niego bedzie ok ale jak w urzedzie bedzie wpisane a ja bede z nim mieszkac bez ślubu to wieksze prawa by mieli jednak. W momencie jak był był tego pewien tak by mi umilał życie aż nie wpadne w depresję i to już nie problem takiej matce zabrać dziecko:--(
Badanie NT to mierzenie plamki takiej czarnej przez USG i jesli przkroczy jakis tam rozmiar to jest prawie 100% prawdopodobieństwo wady płodu :-(
moj malz juest kucharzem wiec nie narzekam ;-)Czesc dziewczyny
Ale tutaj mroznie sie zrobilo Jak dla mnie bomba
Obiadek wlasnie zjedzony surowke z pory zrobilam bo smaka mi Perla zrobila Twoj m chyba dobrze gotuje coo ?
emih Ja tez czesto w tej ciazy mam problemy ze snem A co to bedzie puzniej ??Juz teraz narzekam na krzyz ,nogi ...a potem z tym balonem
z boku na bok ciezko bedzie sie przekrecic masakra ,przeraza mnie to ...
wogle jak widze kobiety z wielkim brzucholem juz to wspolczuje im i mysle sobie co mnie czeka i to jeszcze w upalne dni
kama ja jestem
hehe lipa co jak chcesz cos dobrego zjesc a facet chce dogodzic i meczy sie w kuchni ,a Ty nie masz na to ochoty heeh ...Ja wczoraj marzylam o truskawkach po 21 i chcialam powiedziec mojemu zeby pojechal po nie do tesco no ale odpuscilam ale i tak nie moglam sie skupic na filmie bo ciagle truskawki mi w glowie
rybkabiel hmmm cokolwiek bysmy tu nie pisaly sami musicie zdecydowac co dalej ...trzymam kciuki za Ciebie bo napewno nie jest Ci latwo jeszcze z dzidziusiem w brzuszku ...
SupciO hehe ja tez czesto o tej godzinie podnosze sie z lozka albo czasem i caly dzien sobie leze
Cholera ja mam 30 grudnia usg drugie ..pierwsze mialam w 6tc ...no i coraz bardziej mysle o tym ..no i oczywiscie tysiac mysli w glowie czy wszystko oki jest ...
eee skoro mąż kucharz to napewno witaminek przy dwojce pijawek Ci nie brakujemoj malz juest kucharzem wiec nie narzekam ;-)
a pory robil wczoraj duszone na maselku z smietana i zoltym serem...
2 noc odzwyczajania od cyca i spania z nami poszla juz lepiej, mam nadzieje ze dzisiaj juz wogole bedzie dobrze...
tesciowe Az tak ostre spiecie bylo?Mysle ,ze swieta to akurat bedzie dobry czas zeby sie pogodzicWitam wieczorową porą:-)
Goście wyszli.Uff....Fajnie,że przyszli, ale mnie ostatnio wszystko co trwa za długo męczy.Dzisiaj czułam się wyjątkowo słabo i choć bardzo ich lubię to po prostu zmęczenie było silniejsze.
W ogóle humor mam dziś do bani.Pokłóciłam się strasznie z teściową, a mieszkamy pod jednym dachem i nie wiem jak te Święta będą wyglądały, a tak się na nie cieszyłam:-(Na dodatek M nie było w domu podczas awantury,a ja tak się strasznie zdenerwowałam,że bałam się bardzo o dzidzię.Musiałam Nospę zazyć tak mnie brzuch rozbolał.
Przepraszam,że tak nasmęciłam, na dodatek znowu tylko o sobie.
Jak ja dowiedzialam sie ,ze po urodzeniu syna mamy isc mieszkac do tesciow ...........zdecydowalam sie na kredyt hipoteczny