reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
mammi widzisz tylko pomysl był taki że dopóki dziecka nie zapisze na niego bedzie ok ale jak w urzedzie bedzie wpisane a ja bede z nim mieszkac bez ślubu to wieksze prawa by mieli jednak. W momencie jak był był tego pewien tak by mi umilał życie aż nie wpadne w depresję i to już nie problem takiej matce zabrać dziecko:-:)-(

Badanie NT to mierzenie plamki takiej czarnej przez USG i jesli przkroczy jakis tam rozmiar to jest prawie 100% prawdopodobieństwo wady płodu :-(

Dziewczyno nie słuchaj tych bzdur, naprawdę szkoda twoich nerwów. A jak masz jakieś wątpliwości pogadaj z prawnikiem i będziesz spokojniejsza, i chyba musisz pogadać sama ze sobą, czy chcesz być częścią takiej rodziny. Można być zojcem dziecka, ale nie trzeba być z jego rodziną.

A ja dzisiaj wybrałam się na krótki spacer, taki mróz, ale wczoraj poczytałam "M jak mama" (chyba nowy numer) no i poszłam na spacerek. Poza tym jak patrzę na mojego męża to aż mi ciepło na sercu - fajny gość.
Zjadłam dzisiaj moc kapusty kiszonej a zaraz będzie spaghetti

Czesc dziewczyny :happy:
Ale tutaj mroznie sie zrobilo :eek:Jak dla mnie bomba :tak:
Obiadek wlasnie zjedzony:tak: surowke z pory zrobilam bo smaka mi Perla zrobila :-pTwoj m chyba dobrze gotuje coo ?

emih Ja tez czesto w tej ciazy mam problemy ze snem :sorry:A co to bedzie puzniej ??Juz teraz narzekam na krzyz ,nogi ...a potem z tym balonem :eek:
z boku na bok ciezko bedzie sie przekrecic :szok:masakra ,przeraza mnie to ...
wogle jak widze kobiety z wielkim brzucholem juz to wspolczuje im :sorry:i mysle sobie co mnie czeka i to jeszcze w upalne dni :szok:

kama ja jestem :-p
hehe lipa co jak chcesz cos dobrego zjesc a facet chce dogodzic i meczy sie w kuchni ,a Ty nie masz na to ochoty heeh ...Ja wczoraj marzylam o truskawkach po 21 i chcialam powiedziec mojemu zeby pojechal po nie do tesco no ale odpuscilam :-Dale i tak nie moglam sie skupic na filmie bo ciagle truskawki mi w glowie :-D

rybkabiel hmmm cokolwiek bysmy tu nie pisaly sami musicie zdecydowac co dalej ...trzymam kciuki za Ciebie bo napewno nie jest Ci latwo jeszcze z dzidziusiem w brzuszku ...

SupciO hehe ja tez czesto o tej godzinie podnosze sie z lozka :happy:albo czasem i caly dzien sobie leze :zawstydzona/y:

Cholera ja mam 30 grudnia usg drugie ..pierwsze mialam w 6tc ...no i coraz bardziej mysle o tym ..no i oczywiscie tysiac mysli w glowie czy wszystko oki jest ...
moj malz juest kucharzem wiec nie narzekam ;-)
a pory robil wczoraj duszone na maselku z smietana i zoltym serem...
2 noc odzwyczajania od cyca i spania z nami poszla juz lepiej, mam nadzieje ze dzisiaj juz wogole bedzie dobrze...

moj malz juest kucharzem wiec nie narzekam ;-)
a pory robil wczoraj duszone na maselku z smietana i zoltym serem...
2 noc odzwyczajania od cyca i spania z nami poszla juz lepiej, mam nadzieje ze dzisiaj juz wogole bedzie dobrze...
eee skoro mąż kucharz to napewno witaminek przy dwojce pijawek Ci nie brakuje :happy::happy:

Witam wieczorową porą:-)

Goście wyszli.Uff....Fajnie,że przyszli, ale mnie ostatnio wszystko co trwa za długo męczy.Dzisiaj czułam się wyjątkowo słabo i choć bardzo ich lubię to po prostu zmęczenie było silniejsze.
W ogóle humor mam dziś do bani.Pokłóciłam się strasznie z teściową, a mieszkamy pod jednym dachem i nie wiem jak te Święta będą wyglądały, a tak się na nie cieszyłam:-(Na dodatek M nie było w domu podczas awantury,a ja tak się strasznie zdenerwowałam,że bałam się bardzo o dzidzię.Musiałam Nospę zazyć tak mnie brzuch rozbolał.
Przepraszam,że tak nasmęciłam, na dodatek znowu tylko o sobie.:zawstydzona/y:

Hej dziewczynki :-) a ja dzisiaj prawie wszytskie prezenty kupilam z czego jestem szczesliwa:-) Dla mamy jeszcze musze cos wykombinowac ale to juz mam cos na oku bo dzisiaj plaszczyk fajny mierzyla ale numer wiekszy powinien byc i bedzie dostawa we wtorek wiec podjade i kupie ;-) a no i dla chlopa narazie tylko bluze kupilam i musze cos jeszcze wykombinowac ale nie wiem co:no:. Po zakupach jeszcze polecialam z psiurem na spacer i nei wiem czy nei przesadzilam, zobaczymy co na to moj brzuszke i krzyz za troche powie.

Witam wieczorową porą:-)

Goście wyszli.Uff....Fajnie,że przyszli, ale mnie ostatnio wszystko co trwa za długo męczy.Dzisiaj czułam się wyjątkowo słabo i choć bardzo ich lubię to po prostu zmęczenie było silniejsze.
W ogóle humor mam dziś do bani.Pokłóciłam się strasznie z teściową, a mieszkamy pod jednym dachem i nie wiem jak te Święta będą wyglądały, a tak się na nie cieszyłam:-(Na dodatek M nie było w domu podczas awantury,a ja tak się strasznie zdenerwowałam,że bałam się bardzo o dzidzię.Musiałam Nospę zazyć tak mnie brzuch rozbolał.
Przepraszam,że tak nasmęciłam, na dodatek znowu tylko o sobie.:zawstydzona/y:
tesciowe :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:Az tak ostre spiecie bylo?Mysle ,ze swieta to akurat bedzie dobry czas zeby sie pogodzic :happy:
Jak ja dowiedzialam sie ,ze po urodzeniu syna mamy isc mieszkac do tesciow ...........zdecydowalam sie na kredyt hipoteczny :cool2:

Alez macie energii babeczki. Ja wczoraj caly dzien nad kibelkiem przewisialam i nie mialam na nic sily, bolal mnie leb i krzyz. Dzis bylo rano nieiwele lepiej ale zacisnelam zeby, bo chate trzeba bylo wysprzatac, ubralam choinke ( wyjezdzamy w drugi dzien Swiat wiec chce sie nia wczesniej nacieszyc), ogarnelam kurze, zrobilam bigos, upralam ostatnie firanki i wyszlam nawet na krotki spacer z synkiem ( chociaz zimno bylo jak diabli ). Jutro musze na zakupy i juz mi sie nie chce. Niestety wszystko zawsze musze sama, Mojego meza nigdy nie ma w domu, albo do pozna w pracy albo w podrozy sluzbowej. Teraz wroci 23.12..... a nwet jak jest to i tak mi w niczym nigdy nie pomoze. szkoda gadac:-(

ech laski a ja dzis z mezem tez do galerii na 1,5 h..niewyspana bo bylismy u znajomych i co chwile sie budzilam...do tego maja chore dziecko ktore kaszle i smarcze wiec sie troche wkurzylam bo od razu moge zlapac takie cos.....no i zmecozna bylam rano jak nie wiem co....i jeszcze lazenie...teraz mnie plecy bola, ten wstretny krzyz.....i chyba jutro bede lezala caly dzien....mam to gdzies.....cale szczescie mamy juz prezenty i nigdzie nie musimy sie telepac po nie.....mam dzis humor nie taki jaki trzeba i zmykam sie lenic dalej.....za dwa tygodnie usg!!!!!!!!

reklama
Do góry