reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ewcik, co do smoczków to spróbuj może z takim dynamicznym LOVI
przypomina brodawkę i pracuje tak jak przy ssaniu piersi.

supcio, mnie kazali podczas kąpania, kiedy skóra jest miękka, ściągać delikatnie napletek w dół.
justaa, na czkawkę polecają przystawienie do cyca

mój młody ulewa, okazuje się, że dużo - dajemy mu zagęszczacz do mleka

Ewelad, gratulacje!!!!!
a my dziś po szczepieniu - młody zniósł je ok. ja chyba gorzej,...:-)

kama, zakraplaczem, kupić w aptece

reklama
Czesc dziewczyny!!!
Narescie nadchodzi koniec tygodnia wiec maz mogl mi podrzucic swojego sluzbowego laptopa!!! i mam kontakt z wami a tak mi sie tesknilo i jakos tak smutnawo bylo:-)
Ja nadal w szpitalu ale w dwupaku robia mi ktg juz teraz 3 razy dziennie rozwarcie na poltora palca wiec tak sobie i nic nie chca robic:wściekła/y:kaza czekac nic tylko sie pochlastac:wściekła/y:.
Wchodzenie po schodach nic juz nie pomaga musze sie wkurzyc ale jak na zlosc nikt nie chce mnie wkurzyc:wściekła/y: nawet maz kochany i czuly jest:szok::-D.

No nic ide nadrobic zaleglosci bedzie co czytac
a widzialam ze eweland sie doczekala gratuluje czy ktos jeszcze zostal???

ewcik, co do smoczków to spróbuj może z takim dynamicznym LOVI
przypomina brodawkę i pracuje tak jak przy ssaniu piersi.

supcio, mnie kazali podczas kąpania, kiedy skóra jest miękka, ściągać delikatnie napletek w dół.
justaa, na czkawkę polecają przystawienie do cyca

mój młody ulewa, okazuje się, że dużo - dajemy mu zagęszczacz do mleka

Ewelad, gratulacje!!!!!
a my dziś po szczepieniu - młody zniósł je ok. ja chyba gorzej,...:-)

kama, zakraplaczem, kupić w aptece
moja tez nie chciala smoczkow zadnych co kupilam,dopiero jak wlasnie lovi kupilam to zaczela ciagac, butelki tez mam z lovi ;)

czesc WAM!!
Zostalam jeszcze ja :sorry2:nadal nierozpakowana:sorry2:termin mialam na dzisiaj, ale jak widac, niepisany mi terminowy porod(Nati tez urodzilam dwa dni po terminie). Co dwa dni chodze teraz do gina kontrolowac wody, lozysko i ktg, dzisiaj powiedzial mi, ze niestety glowka jest jeszcze zbyt wysoko:baffled:robie sie juz naprawde niecierpliwa i niebezpieczna dla towarzystwa:wściekła/y:dzisiaj dla poprawy humoru dokupilam troche rzeczy dla dzidzi, trafilam nawet na super przeceny, wiec przynajmniej tyle dobrego z dzisiejszego dnia:-):-)
kama, w aptece mozna kupic kropelki BABIX, tylko nie pamietam od kiedy mozna je stosowac, one dzialaja inhalacyjnie i kropisz tym ubranko albo poduszke(nie stosuje sie bezposrednio na cialo), sprawdz tylko od kiedy mozna je stosowac, bo wylecialo mi z glowy:baffled:ciesze sie ze u Ciebie powoli wszystko sie normuje z Majka, poczatki bywaja ciezkie, chyba kazda z nas to potwierdzi, zreszta z dziecmi to tak juz jest, rola matka nie jest latwa, to nie tylko cudowne chwile i relaksujace spacerki....ze stresem i niepewnoscia tez musimy walczyc;-)
ashika, jak ja Cie dobrze rozumiem;-)to czekanie teraz jest bardziej stresujace niz cale dziewiec miesiecy ciazy...ja musze cos ze soba zrobic, bo chyba zeswiruje, oj juz sama nie wiem jak sie wzomcnic psychicznie:-(musze sie przelaczyc na jakis inny program:-D

Ostatnia edycja:
kacperek i fasolka lacze sie z toba w bolu ale ja w domu wiec nie to samo

co do butelek tez zakupilam LOVI bo jakos mi podeszly poprzednio uzywalam AVENT ale to bylo bardzo dawno temu ;-)

iwusia witam w gronie przeterminowanych :tak:

iwusia no robi sie to podejrzane biorac pod uwage jeszcze dzamene ;-)

kurcze a myslalam zeby zmienic imie niedawno :-D

pamietam, pamietam:tak:sama tez to przerabialam, bo jakos nie jestem przekonana...mnie sie podoba Julian:-)ale wszyscy pytaja juz o Maximiliana, a maz stwierdzil, ze Julian to prawie jak Julia i tak kobieco mu sie kojarzy:-D:-D

reklama
a ja po obchodzie i co i gowno znowu (przepraszam ale wkurzac mnie to zaczyna). skurczy brak dobrze sie trzymam wiec jak dla nich jest wszystko ok:wściekła/y: az zaczelam sie smiac bo nie mialam sil sie smucic. Pytam sie czy schody pomoga a on nie ze winda. wkurzyl mnie i nic wiecej. Ale wiecie co najgorsze jest to ze mam stracha przed owinieniciem pempowiny i iloscia wod. co z tego ze w pon mi usg zrobili poprosze jutro rano na obchodzie.
Ashika tobie chociaz beda chcieli wywolywac a mi nawet o tym nie mowia mowia ze beda czekac do 10 dni bo tyle po terminie urodzilam Kacpra. Ah mowie lekarze sa straszni a jedzenie jeszcze gorsze. dobrze ze rodzice mi przywoza i ze sa na urlopie i maly jest u nich.
No nic ide sie wykompac bo duchta straszna dzisiaj leje sie ze mnie okropnie.
Trzymajcie sie dziewczeta!!!

Do góry