reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Madzik - ja po prostu nie wierzę, że mogłabym mieć takie szczęście :-D Znając życie będę przeterminowana :-)
A tak z drugiej strony - nie wiem, czy jestem gotowa. nadal czekam na kuriera z wózkiem, łóżeczko też gdzieś w drodze. Lepiej niech mała jeszcze siedzi :-D

reklama
No i mnie sie dzis zab ukruszyl, cholera.....
Mam wizyte u gina w piatek, mam nadzieje, ze zwolni mnie z nakazowego odpoczynku, bo mi sie nudzi...

A mi sie chce jesc bo moj tato gotuje super i mi ciagle cos pod nos podtyka :sorry2:
A wiadomo jak ktos zrobi to lepiej smakuje ...ale powiedzialam sobie i tacie ,ze od jutra nie jem tyle bo mi potem ciezko jak teraz...

ogladalam pogode wlasnie i maja byc w PL tropikalne upaly ,burze i ciezkie powietrze ....wiec dziewczynki uciekac do sklepu po przewiewne ciuszki :tak:

madzik kurde odpoczywaj bo jeszcze rodzic zaczniesz przed planowana cc ...ja wlasnie sie tego boje :sorry2:bo mi nikt tutaj nie gwarantuje ,ze jak zaczne rodzic to lekarz ktory ma dyzur zrobi mi ta cc !!dlatego zaciskam nogi :sorry2:

jedyneczka no czas juz chyba zabrac sie za wyprawke itd bo jak widac roznie to bywa :tak:

co do paczek dla bejbika to ja dzisiaj dostalam od listonosza 3 i smial sie ,ze ciagle do mnie przychodzi z czyms ...a ja sobie mysle ...w weekend tyle tego na ebayu jeszcze pozamawialam i dzisiaj nawet ,ze biedny codziennie bedzie mi to nosil w ta duchote :-D

vanilka u mnie to samo tez co chwile listonosz albo kurier a paczkami przychodzil. HII i podejrzewam, ze jak sie dzidzius urodzi bedzie to samo. Mimo, ze mam wszystko ale to przy dziecku co chwile jest cos potrzebne i co chwile chce sie cos dokupic.

jedyneczka czas juz kompletowac wszystko widzisz jak sie nam dzidziusie pchają na swiat

maruśka tak samo ci kochana napisze, kto nie lezal to nie wie jak to jest. Ja co prawda w tej ciazy nie lezalam ale w poprzedniej tak i nie byo mi za fajnie. Pragnelam juz byc w swoim domku. malo tego nalezalam sie duzo w szpitalach w swoim życiu.

ewelad jedno pranie jest zrobione, białe, a potem milion kolorowych. Co do szpitala i serialu to też widziałam, no coś ty ona chyba rodziła z godzinę max i do tego jaka sala w prywatnym szpitalu i w ogóle wszyscy czekają na rodzącą
madzik, no jak trzeba to trzeba, ale faktycznie ty już na wylocie jesteś
tweenie siateczka gratisów no no no, ty to masz niezłe oko do okazji
jedyneczka wiadomo że człowiek ma nerwa jak dziecko siedzi zbyt cicho ja też czasem się denerwuję, ale dzisiaj moja mała fika równo, lubię takie dni. Ja mam bardzo wrażliwą skórę na brzuchu, wczoraj to nawet w pewnym momencie tak mnie zaczęło swędzieć, ze brr, a poza tym czasem jest tak cienka i napięta jak papier
vanilka super masz z tym ebayem oj zazdroszczę bo okazji tam moc, a jak widać, masz też rękę i oko do tego by je znaleźć

Dobra nadrobiłam trochę wątków. Chyba trzeba by się dalej wziąć za jakieś działanie

Ja poszłam pod prysznic bo gin powiedział,że kąpieli tez w wannie niet...............Muszę do prysznicu się przyzwyczaić :)
Vanilka jak ktos by mi podstawial smakołyki pod nos też bym pewnie jadła z apetytem
Idę już do łóżka ,ale biore lapka....

madzik to nieciekawie z tą szyjką, a że jeszcze Twoje ulubione kąpiele musisz odstawić to już w ogóle lipa, ale dasz radę, trzeba leżeć - już niedługo!

A mi dziś cały dzień niedobrze, mam wrażenie, że żałądek podchodzi mi do gardła, nie wiem czy finalnie nie skończy się to wizytą w kibelku i przytulaniem z nim, eh...

no macie rację, kto nie leżał ten nie wie....
ja nie doczekałam się na dzisiejsze usg, ostatnie miałam w środę, czuję się olana i wściekła.
tym bardziej nie widzę sensu siedzenia tutaj, biorę te same leki co w domu, ciśnienie sama potrafię zmierzyć, a usg mogę zrobic sobie częściej prywatnie, na ktg wybrać sie na izbę....jestem dziś mega rozgoryczona i zryczałam się 3 razy. najbardziej wkurza mnie to, ze nikt nie jest mi w stanie powiedziec co jest grane i co planują....co tydzień mam słyszec ze jeszcze tydzień? to niech mi powiedzą - posiedzi pani tutaj miesiąc, chyba, ze wczesniej cos sie pogorszy, to zrobimy cesarkę... ehhh
od dzis wszystko mnie boli i źle się czuję - taką mam odpowiedż na pytanie lekarza, jak sie pani czuje? moze to coś zmieni... bo do tej pory mówiłam ze czuje się dobrze...

brejka taki do butli?:eek: ba jak taki to nam przywożą światek piątek:eek:

tweenie
schowaj schowaj, nie ryzykuj jego zdrowiem:-D

ewelad och jaka szkoda żem już nie dziewica :-D

Vanilka ja też lubię jak ktoś ugotuje, oczywiście kiedy ten ktos potrafi:tak: więc korzystaj z tatusinej kuchni ile się da:-) z doręczycielem na ty w końcu przejdziecie:-D

tiffi właśnie, jak papier ta skóra:eek: i pępek mam wywalony bezwstydnie:-p z Emi tak nie miałam, skórka była młodsza i prężniejsza:-D

maruśka ciężko z nich cos wydusić, wiem cos o tym:dry: Oby jutro to usg zrobili to się może cos wyklaruje mam nadzieję:sorry:

reklama
tak, taki do butli. Teraz w nowym budownictwie nie ma gazu a ja nie chciałam kuchenki elektrycznej tylko gazowo-elektryczną to teraz mam, dobrze ze mi M kupił czajnik bo nawet herbaty nie można się napić :/
Ewelad w tym szpitalu co Majka rodziła to na prawde jest tak ładnie? Taka pościel kolorowa i obrazy na ścianach :D ? z M myśleliśmy że to jednak jest w studio nagrywane :)

Do góry