reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Czy znacie jakis sposob, by uspokoic dziecko w brzuchu. Normalnie juz nie wyrabiam, moja mala chyba wcale nie spi tylko sie bez przerwy rozpycha.

W ogole ja dzis snilam, ze urodzi mi sie chlopiec, wciaz trudno mi oswoic sie z mysla ze to bedzie dziewczynka.

reklama
Misslena, Ewcik- no niestety z tymi rozstępami to też sprawa genetyczna- jak wasze mamy- tak wy... WIem że co niektórzy się z tą opinią nie zgadzają, ale ja to w "praniu" widzę po kilkunastu dziewczynach... Owszem czasem można trochę zapobiec, zmniejszyć, ale jak ktoś ma słabą tkankę łączną- nic nie pomoże tak naprawdę- przykro mi dziewczyny... Dla pocieszenia powiem wam, że podobno dobry jest krem na rozstępy (po ciąży) z MANGO (tak, tak.. tej telewizyjnej :eek:)

Cynamonka- mi też żal mojej, ale choć jestem oazą spokoju (przed ciążą byłam ;) To krzyczę coraz częściej, ale ostatnio i to nie pomaga bo na każdą moją prośbę jest "nie" i cokolwiek bym nie robiła, prosiła, groziła karą, krzyczała- nie poddaje się. Ręce mi normalnie opadają, a do niedawna taka ugodowa, grzeczna,... ach...

To jeszcze raz: PA
PA
PA :)

emih tyle, że moja mama w ogóle nie miała rozstępów:dry: i dziś, po dwójce dzieci, ma figurę jak modelka:tak:

a mnie się szperacz włączył i atakuję allegro od 7 rano:-) chcę wyrko dziś kupić, ale mojego koloru oczywiście nie ma:-( także na ciśnienieu do 10 czekam, żeby do innego sklepu zadzwonić i zadręczam D telefonami: no pomóż mi wybrać, a które lepsze, w końcu się określił i mówi to! a ja swoje- a na pewno, bo moze.... sama bym ze sobą nie gadała:-D

Misslena siostra jest po prostu wygodna, ale mało przewidująca i wyrozumiałą w stosunku do Ciebie:zawstydzona/y: pogadaj z nią po męsku:-)
agatka natalia no to hardcorowy ten Twój M z przeciąganiem-że miał odwagę:-D
emih spokojnie z tym lataniem:tak:
anetka no to najgorsze za Tobą- panele to już czysta i szybka robota:-)
Ewcik no Tobie już nawet nie piszę, żebyś zwolniła bidulko:zawstydzona/y:
Cynamonka dobrze pojechałaś z tą pizzą, a M niech się nadyma:-D

emih ja mam nadzieję że one się bardzo nie powiększą, po ciąży będę kombinować, pożyjemy zobaczymy.
ewelad chyba tak będę musiała zrobić:D Bo inaczej nie dociera:p

Dobra uciekam kochane do dziecka, mam koszmarny dzień po prostu więc pewnie dostanę pod koniec jakiegoś załamania i będę ryczeć pół nocy, mam cholernego pecha z moim M:( ehh nawet mi się gadać nie chce:(

Miłego;*

u nas od 1 w nocy była jakaś akcja straży pożarnej w blokach obok. Zaczęli wyć, świecić, trąbić, wyglądało to jakby chcieli specjalnie obudzić większą liczbę osób, bo w nocy bez sygnału jeżdżą, a tu stali między blokami i dawali. M się nawet trochę przestraszył, że może coś z wałami się dzieje, bo do Wisły mamy może pół kilometra... W każdym razie, rano pod oknami rzeki nie było... :)

ja dziś mam tego lekarza, cała w nerwach jestem, więc wybaczcie - ale nie pamiętam, co pisałyście:eek:

Hej :happy2:
Dopiero co wstalam z moim synkiem :happy2:
Przeczytalam tak na szybkiego ale najpierw ide na dol zrobic sniadanie nam bo tak na glodnego to ja z rana duzo byc nie moge :no:

Wogle mialam taki fajny erotyczny sen :-pobu:-pdzilam sie i bylam zawiedziona ,ze to tylko sen :-D

louisezauwazylam ,ze nie pisalas od rana ??co tam?

ide cos wszamac

perla witaj kochana!!!!!!dobrze ze jesteś i mała rośnie i czuje się dobrze,jak się ciesze, slicznotka mała

ewelad haha dobra jesteś z tymi wszystkim świętami i prezentami, cwaniara:-D

ania pestka Twoja mała to chyba tam szpagaty ćwiczy

kasiamaj posyłam Ci trochę słonka bo u mnie fajnie świeci

magdzia nie wiadomo czy płakać czy się śmiać, głupie jakieś 15 zł i po kredycie, no ja pierdziele,co za głupie przepisy, nie dziwie Ci się ze masz dość, no ale co zrobisz, wielu takich rzeczy się nie da przeskoczyc,w sumie to takich głupot:no:

misslena co ta siostra taka nie wyrozumiała :szok: ja bym jej dziennie wierciła dziure, bo się okaze że jeszcze po porodzie będzie chciała żebyś do niej latała

tweenie trzymam kciuki:tak:

reklama
Do góry