reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

louise też mam pranie hm może Emi w wieszanie wkręce:-plubię takie ciasta niewieloskładnikowe:-D

mysza he he ciekawe teraz co zrobiłaś z kluczem:-D

Pogoda ma się spaprać mówią w tv, Vanilka powiedz że to nie prawda:no:

aisim daj znać czy przechodzi po nospie.
Kurde ,chyba pogodynka zostane :-D
Ale mama mi dzisiaj mowila ,ze w PL piekna pogoda ale ma sie jutro ponoc popsuc ...
Wkoncu kwiecien plecien ........;-);-)

Ja po grilu :happy:
objadlam sie strasznie ...choc w sumie teraz to zjem kielbaske jedna i juz pelna jestem ,
Kurde no jak mi brakuje browarka i fajeczki tak przy grilku :nerd:
U poloznej okey .
Powiedziala mi ,zebym sie spodziewala ,ze maly moze byc duzy bo jak ona stwierdzila ..rodze duze dzieci :happy:no i powiedzialam ,ze i tak bede miala cc wiec moze byc i duzy ....hmmm
Pobrala krew ,serduszko ladnie bilo ,pomacala brzuchol ..wszystko okey.

Ide teraz prysznic szybki zaliczyc i spac ...
Dobranoc :*

reklama
..hehe..ja też kiedyś do niego chodziłam,zresztą prowadził ciąże moich kuzynek:)..teraz chodzę do dr.Holoszkiewicza ponieważ zaopiekował sie mna w szpitalu na Janika jak miałam krwotok 2 miesiace po poronieniu..ale co do dr.Pabiana to bardzo fajny lekarz,tylko te jego godziny przyjęć..hehe..
oki ja mykam sie kapać i zrelaksować przed jutrzejszą wizytą u gina..ciekawe co sie zmieniło po 2 tyg-czy wyrósł siusiak..hehe..(bo ja chodzę co 2 tyg. do gina-z powodu poronienia no i krążka na szyjce..Buziaki

Aisim nie chcę wyjść na jakąś panikarę, ale skurcze przepowiadające to mogą się zdarzyć kilka razy dziennie/tygodniowo, a nie regularnie tym bardziej co 10 minut :no:, a bólem podbrzusza jak na okres to mi się zaczął poród, a nie byłam tego świadoma, ale to było w 38 t.c.. Jeśli po nospie ci nie przejdzie to ja na twoim miejscu jechałabym do szpitala, ale tak jak mówię, nie chcę straszyć, po prostu lepiej to sprawdzić jeśli nie przejdzie.

Vanilka - jak możesz tak kusić. Grill - ja to nawet nie mam gdzie. Na balkonie można grillować? :-D
I piwko, ah za piwko to bym zabiła. Ale obiecałam sobie, że się wstrzymam.
Super, że wizyta się udała i że z dzidzią wsjo ok. Dobrej nocki :happy:

Wykąpałam się, spojrzałam w lustro na mój tyłek i normalnie przerażenie... Co z tego, że brzuszek ładny mały, cycki jakieś pełne krągłe, jak ten cellulit osadza się na nogach i poopie :wściekła/y:
Zrobiłam sobie herbatkę z cytrynką i czekam na M, ale pisze, że miał sajgon w pracy i tak szybko nie zawita w domciu :-(

Ostatnia edycja:
Właśnie odebrałam fotelik, jupiiiiiiii, za 100zł udało mi się upolować, wcale niezniszczony, nowy kosztuje 600zł
Tylko brudny nieco, ale wszystko do sprania (swoja drogą jak ludzie się nie wstydzą niewyprane rzeczy sprzedawać, osobiście mi akurat nie przeszkadza, bo i tak bym go prała).

też kupiłam używany za 150 zł z bazą, nowe zaczynają się sporo drożej. Czyściutki, do końca maja na gwarancji, nic nie zniszczony. M od razu wrzucił tapicerkę do pralki, żeby swojskie zapachy były...

Byłam na zakupach, kupiłam tylko zestaw z Maka :-D AAA, i wiersze dla dzieci, bo M chciał Małej już czytać, to niech ma i się integruje z Maluchem :-)

Byłam po raz pierwszy na zebraniu wspólnoty mieszkaniowej i już od dawna się tak nie uśmiałam, np. kobieta rzuciła wniosek, żeby wprowadzić opłaty za psa, ale na zasadzie wagi - mniejszy pies robi mniejsze i lżejsze kupy. A co jeśli jest jamnik, a ma maksymalną nadwagę?
Pomysły były takie, że ludzie brechtali równo, M do teraz płacze ze śmiechu :-p

Moim zdaniem powinno być sprawiedliwie. Niech spółdzielnia zatrudni kogoś, kto będzie ważył psie kupy. I na koniec miesiąca przyjdzie rozliczenie.
A w ogóle co do postu Agathy- mnie już nic nie zdziwi. Moim rodzicom (krawcom) przynosili do skrócenia brudne spodnie. Czasem nawet zapaćkane po okresie... Ludzie nie mają wstydu....

też ładnie ;-)

kurde właśnie mi się przypomniało, że miałam jutro robić badania, a ja nawet nie mam do czego się zsiusiać ;-( i lipa polecę dopiero 13-ego, a 16-ego wizyta :/ jeszcze ta nieszczęsna glukoza...

reklama
w sumie jestem już w piżamie, ale to żadna przeszkoda. Mogłabym M poprosić, żeby zaleciał jeszcze gdzieś do nocnej apteki, ale... MUSIAŁABYM WCZEŚNIE WSTAĆ !!! :-D A tak, poleżę jutro do 10 ;-)

Do góry