reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Cześć dziewczyny :-)

Newfie- nie myslałam o cc (nie chciałabym) ale też słyszałam o zaleceniach okulistycznych, ty, bardziej że po ostatnim porodzie z wady -1,5 skoczyło mi -3,5 :no:

kurcze to teraz sie przestraszylam:szok: ja tez mam teraz wade -1.50 i jestem przeazona, ze przez [prod naturalny tak wzrok moze sie pospuc:szok:

ja po dluzszej nieobecnosci melduje sie ponownie,nie jestem w stanie was nadrobic piszecie w zastraszajaco szybkim tempie ale zaraz za to sie zabiore.
no to i ja sie tlumacze-do wczoraj nie mialam neta przez ta nasza przeprowadzke ale teraz jestesmy na nowym i chaos juz troche opanowany ale powiem wam ze nigdy wiecej nie chce przechodzic przez taki bajzel.popakowalam wszystko w kartony i na kazdym napisalam kuchnia,lazienka itp. w koncowym efekcie rzeczy z kuchni byly w lazience i odwrotnie w sumie dobrze ze ten net nie dzialal kilka dni bo przynajmniej czlowiek cos zrobil:tak:na dodatek wczoraj zrobilam wyciag z konta i co nasz madry bank zrobil przelal pieniadze staremu wlascicielowi mieszkania i spowrotem sciagnac ich nie moze,musimy to osobiscie zalatwic chociaz wogole z mojej winy to nie bylo:wściekła/y:
dzisiaj moj tato do nas przyjezdza i ciekawe czy uda nam sie trzymac jezyk za zebami bo o przyszlym wnuku chcemy dopiero na swieta powiedziec:sorry2:
ja o dziwo bardzo dobrze sie czuje,wogole jakbym w ciazy nie byla.
no to teraz lece was nadrabiac bo naskrobalyscie troche przez te kilka dni.

aaa i witam wszystkie nowe lipcoweczki:)

eh wiem co to znaczy przeprowadzka:no: ja tez sie ciesze, ze mam to za soba, chociaz strasznie sie cieczylam wtedy bo wyprowadzalam sie od rodzicow do wlasnego mieszkania wiec bylo to spelnienie mojego marzenia:laugh2:

Anulka witaj!
Ja będę pewnie ostatnią lipcóweczką bo terminy porodu będę miala między 30 lipca a 3 sierpnia. Tak samo było z Olimpią- termin miałam na 31.12 ale postanowiła przyjść do nas 27.12 :)

kochana widze, ze mamy bardzo podobnie - mi wedlug obliczen w internecie termin wypada na 1 sierpnia, ale pewnie dopiero gim powie mi cos bardziej konkretnego:rofl2

reklama
widze, ze strasznie malo zescie przytyly podczas swoich poprzednich ciaz:szok: zazdroszcze, ja sie boje, ze przy moich ciagotach do jedzenia to bede wazyla troszke mniej od ciezarowki:laugh2: choc juz dzisiaj nie jadlam zadnych slodyczy i mimo, ze mnie ciagnie to zjem sobie tylko jakies owocki na kolacje i tyle!

Ja już na sam początek przytyłam 2 kg, więc pod koniec ciąży to chyba mnie będzie łatwiej przeskoczyć...

no ja tez...choc moze jak teraz mniej pojem to troche spadnie - bo mysle, ze to jednak glownie zartelko w brzuchu - narazie:eek:

ale tak mysle, moze jak ktos wyzszy to wiecej tam miejsca w brzuszku i tak moze sie przez to nie tyje:confused2:ale to tylko m,oje dziwne przypuszczenia:eek:no bo w sumie jak ktos jest niziutki to wiadomo, ze jezeli dzidzi jest wieksze to ten brzuszek tez musi byc wiekszy niz u wyzszej kobiety, ale to z pewnoscia zalezy od wielu czynnikow, zreszta nie wiem czy moja "teoria" ma jakiekolwiek przeniesienie na rzeczywistosc:rofl2:

reklama
KAma, Vanilka- witajcie w końcu po przerwie :tak:
Anulka 20071- witamy serdecznie :tak:
Newfie- w którym tyg ciąży idziesz na badania prenatalne (jesteś już umówiona?) Piszesz że na święta będziesz już wiedzieć, a masz praktycznie ten sam termin co ja... A różnie mówią- jedni że 11tydz, inni że 12-14....:confused2:
widze, ze strasznie malo zescie przytyly podczas swoich poprzednich ciaz:szok: zazdroszcze, ja sie boje, ze przy moich ciagotach do jedzenia to bede wazyla troszke mniej od ciezarowki:laugh2: choc juz dzisiaj nie jadlam zadnych slodyczy i mimo, ze mnie ciagnie to zjem sobie tylko jakies owocki na kolacje i tyle!
Oj ja przytyłam dobrze ponad 20kg, zobaczymy czy tym razem uda mi się utrzymać silną wolę, ale już teraz tak często jestem głodna... :shocked2: Tyle że więcej próbuję wciągać owoców a w przerwach, np marchewkę... choć tak mnie kusić aby zjeść trzecią bułkę w ciągu dnia :eek: zobaczymy, co mam się martwić na zapas :tak:
sara:
Ja też nie mam totalnie energii w ciągu dnia, chociaż pozatym nie czuję się w ogóle jak w ciązy. Widzę ,że wszystkie nas ogarnęło takie lenistwo. Natomiast przychodzi wieczór, pora snu, a ja za nic usnąć nie mogę. No nie rozumiem tego
Właśnie, nie rozumiem tego, w dzień po kątach spię po 5-15 min, a w nocy- czaaaaarna bezsenna dziura... Jestem tym strasznie zmęczona :-(

Do góry