reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja jak pisalam spedzam walentynki z synkiem m w pracy bedzie ..
z tej okazji kupie sobie dzisiaj dwa browce bezalk. hehe :happy:

jade do tesco bo mi sie witaminy skonczyly wrrr i kapuste kiszona kupie na kapusniak :happy:

sorki ,ze tak pisze wyrywkowo ale sprzatania mialam od rana ,poogladalam otwarcie igrzysk no i teraz pomalowalam sie i ruszam do tesco na podryw :-D:-D

reklama
a ty Vanilka czasem nie powinnaś leżeć, a nie po sklepach słoneczko skakać ?!

Asieńka, ja z ciast tylko głównie drożdzowe i szarlotkę i ew. sernik robię- bo takie u nas schodzą :tak: ALe jak się zdecydujesz- daj znać, to ja dam przepis na wątku kulinarnym :-D

Znalazłam stary zeszyt z przepisami mojej mamy i chyba coś z niego wyczaruje :-)
A przepis od delecty to też nie głupi pomysł:tak:

Ja jak pisalam spedzam walentynki z synkiem m w pracy bedzie ..
:-D:-D
Ja z córą również tyle że jak pójdzie spać to o 20.00 pewnie już całkiem sama zostane, chyba że faktycznie M mi niespodziankę zrobi :confused2:
Perla, a to Cobre w Polsce jest? Nie wiesz może?

Ostatnia edycja:
Emih "Cobra" w butelce ze srebrna nalepka! wiesz w PL nie widzialam, ale jakbys byla w jakims hipermarkecie to mozesz zerknac! naprawde dobre i w przeciwienstwie do wiekszosci bezalkoholowych smakuje bardzo zblizenie do alkoholowych!

reklama
Perla, dzięki za news. Może jutro albo w poniedziałek się wybiorę to zerknę bardziej uważnie, bo dziś bąbelki też za mną chodzą... Nic to TONIC mam, a przyznam, ze z bąbelków to mnie najbardziej "pociąga" :rofl2:

A ciasta jogurtowego nie robiłam- musze spróbować!:tak:

Do góry