reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Vanilka masakra co piszesz, to nieludzkie:wściekła/y:nie działa oxy raz drugi to powinni wcześniej na cc się zdecydować i tu znów niestety od dobrej woli lekarza jesteśmy uzależnione. Nic dziwniego kochana że w depresje wpadłaś:no:
Mówią że drugi poród przeważnie łatwiejszy, trzymajmy się tej myśli;-)
Może tym razem jak naswietlisz sprawę wcześniej cc ci zrobią i się już tak nie umordujesz.

teraz mam znowu stresa bo rodze w UK :baffled:
Ale bede walczyc do konca o cc -mam nadzieje ze wywalcze bo chyba zalamie sie jak znowu to samo mnie czeka :baffled::baffled:

jak fajnie pazdziernik juz sie pojawil..zawsze to blizej do lipca:happy2:

reklama
jedyneczka to musiałas miec niezła jazde po dolarganie bo to jest lek na morfinie i zabroniony do trzymania w domu.u mnie sie nie sprawdziło ze 2 poród lzejszy bo ten był własnie 2 .vanilka no to jest poprostu masakra jak sie nieraz traktuje kobiety bardzo ci wspólczuje,i to sprawdzanie czy sa wody zielone akurat ja miałam przy starszym sprawdzane no niezły ból.ja to wogóle jakis ewenement jestem bo przy pierwszym oczywiscie podtrzymanie a do tego cała ciaze szpital i tylko na przepustki wychodziłam nieraz było tak ze wyszłam a po dwóch dniach wracałam bo mi sie po nogach lało mimo leków i pessera na szyjce jak pózniej sobie zliczyłam to brałam 240 tabletek na miesiac.w piatym zaczełam rodzic oczywiscie jak b yłam na przepustce w domu wiec szybko powrót i lezenie pod kroplówka nieruchomo przez 48 godz nawet do kibla wstac nie mogłam,ta kroplówke jak mi dali to myslałam ze mi głowa peknie z bólu od niej i leków ale miałam dosc mały wybór albo powstrzymanie skurczy albo ....wiadomo.gdy w koncu w 37 zdjeli mi peasser to mi powiedzieli ze juz szybko pójdzie ,dolezałałam do terminu pózniej p doktor stwirdziła ze skoro nie rodze to ona mi da olejek rycynowy .smak masakra ale skurcze sie zaczeły 16.07 wiec znów szpital 2 dni badan łazenia bze skurczami i w koncu po 48 godz w nocy o 4 20 urodziłam na sucho bo wczesniej mi pecgez przebiły połozna stwierdziła ze ja sie nie nadaje ani do rodzenia ani chodzenia w ciazy.mimo tego to 1 poród milej wspominam a połozne tez super

Dzamena -jejku masakra 240 tabletek w miesiacu??
a dlaczego powiedzialy ,ze nie nadajesz sie do cazy i rodzenia ??
kurw...czemu czesto jest tak ,ze skorcze sa ,a rozwarcia nie ma :confused:
ja wlasnie tak za kazdym razem mialam :-(

cześć dziewczyny:-)

rano byłam na praktykach, jak wróciłam to spałam 2 godzinki,potem zjadłam obiadek a teraz patrze na tv, i czekam aż galaretki z owocami stężeją :-)

wiedzę że już przekroczone 1000stron ,no nieźle:-)

Dzamena -jejku masakra 240 tabletek w miesiacu??
a dlaczego powiedzialy ,ze nie nadajesz sie do cazy i rodzenia ??
kurw...czemu czesto jest tak ,ze skorcze sa ,a rozwarcia nie ma :confused:
ja wlasnie tak za kazdym razem mialam :-(
pewnie twierdziła tak dlatego ze faktyczie u mnie to raczej ciezko było donosic i wogóle

sorki ze jeden pod drugim ale co do jedzenia to ide zaraz po lody do sklepu bo mi sie zachciało,a w lodówce mam oczywiscie truskawki to sobie z tymi lodami zjem

reklama
sorki za te opowiesci porodowe ale chyba mozna czasem sie i na ten temat wyzalic hihi:happy2:

ja wcinam drugiego gerjfruta -uwielbiam je :tak:

Do góry