reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Nieufna ja mam taki tylko w innych kolorach
Link do: LEŻACZEK-BUJAK Baby by Chad Valley Deluxe Swing
a buja się tak
Mam też taki
Link do: HUŚTAWKA ELEKTRONICZNA HYBRYDOWA Leżaczek Bujaczek
ale on już inaczej się porusza.

Dziewczyny
gdzie mam kupić dobry stanik do karmienia? Macie jakieś sprawdzone? Musi być dobrze usztywniany, z fiszbinami, dość sztywny, a nie taki bawełniany miękki, bo nie chcę mieć po karmieniu cyców jak u starej murzynki z filmów przyrodniczych.
Mam jeden w miarę dobry, dwa beznadziejne ale chciałabym jeszcze jeden lepszy.
A może któraś z Was kupiła, a nie karmi i nie jest potrzebny (85c/d) to odkupię w razie co?

reklama
Nieufna bujaczek z pierwszego linku się sam nie buja. Ten z drugiego linku już tak :) ogólnie jak masz napisane że huśtawka to wtedy z reguły znaczy że się samo buja.
My mieliśmy kupić ten z drugiego linku :) ale w końcu nam teście od kogoś odkupili bujaczek ale szczerze mówiąc nie jestem zbyt zadowolona bo bym wolała właśnie tą huśtawkę żeby się samo bujało bo tak to trzeba podchodzić i co chwila małą bujać bo samo siedzenie nie zawsze jej odpowiada.

Co do staników to też nie wiedziałam gdzie kupić więc mam takie z h&m, w nich miseczki takie troszkę sztywniejsze są, tak pół-miękkie bym je określiła :p tylko że mi to się w ogóle nie sprawdziły staniki do karmienia bo mi się nie chce bawić w to odpinanie i całą miseczkę po prostu odsuwam.

Dzięki dziewczyny, chyba się zdecydujemy na ten niemiecki, żeby samo bujało a ten tiny love przyda się do karmienia, jak już będzie starsza, póki co jest bezuzyteczny.
Ja mam stanik alles mama, faktycznie ładnie biust wygląda, ale ja wolę w domu miekki, bo się łatwiej pierś wysuwa, z alles jest trudniej ;)

a buja się tak
Mam też taki

Dziewczyny
gdzie mam kupić dobry stanik do karmienia? Macie jakieś sprawdzone? Musi być dobrze usztywniany, z fiszbinami, dość sztywny, a nie taki bawełniany miękki, bo nie chcę mieć po karmieniu cyców jak u starej murzynki z filmów przyrodniczych.
A może któraś z Was kupiła, a nie karmi i nie jest potrzebny (85c/d) to odkupię w razie co?
ja własnie kupiłam nowe bo miałam już kupione kiepskie. NIby fiszbin nie było czuć a jednak podczas spania tak mnie ucisnęły że pod jedną pachą zrobiła mi się gula spuchniętego węzła chłonnego. Kupiłam ten:Link do: Alles Mama FRUIT biustonosz do karmienia 70 D gran i ten: Link do: Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa CREMA U r. 70 D, spię w nich, chodzę i super trzyma, nic nie ciśnie

a buja się tak
Mam też taki

Dziewczyny
Doris ja mam super się układa i świetnie podtrzymuje piersi Ale jest z tych miękkich.
To jest firma esoriq czy jakoś tak...
Na mnie jest mały.
Więc jakby co to pisz priv

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Nieufna, my mamy tą z misiami z fp. Póki co Młody za mały, żeby oglądać misie, ale przy melodycje już kilka razy usnął :)
A która lepsza to nie mam porównania ;)

reklama
Dziewczyny jakie chusty do noszenia dzidziusiow polecacie? Ja myślałam o kółkowej bo dziecko w niej leży. Jakie macie zdanie na ten temat? Moja uspokaja sie zazwyczaj na rękach i tak by też spała dlatego tez pytam. Nie wiem czy warto inwestować w cos takiego.

Do góry