reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
dziewczyny piekne wozeczki, juz nie moge sie doczekac jak bedziemy sobie wysylaly zdjecia naszych maluszkow wlasnie w tych wozeczkach :)

Kupiliśmy łóżeczko! ;) Używane, lekko szare. O takie: http://img07.staticclassifieds.com/...405_1_1000x700_lozeczko-z-szuflada-krakow.jpg

Zastanawiam się, czy go nie przemalować - jest w miarę dobrym stanie, ale ma pojedyncze odpryski. Malowałyście kiedyś meble dla dzieci? Zastanawiam się nad farbą Flugger interior high finish - można sobie dowolnie wybrać kolor, a cena jest ta sama. No i ma dobre opinie w internecie. Macie jakieś doświadczenia z przemalowywaniem mebli dla dzieci?? Jaka farba jest bezpieczna itp?

Ostatnia edycja:
Asia28BK sliczniutki!! Fajne kolory!

Gutka ja malowalam, e sumie odswiezalam bo było biale lozeczko i malowalismy na bialo, z tego co pamiętam (przy pierworodnym malowalismy) zwykla ekologiczna farba z przeznaczeniem do mebli malowalismy :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

nasza fura
muszę tylko podjechać do sklepu bo źle mi torbę dali (mam nadzieję że da się wymienić)

Załączniki

• 20160510_091130[1].jpg
    20160510_091130[1].jpg
    302,9 KB · Wyświetleń: 131
  • 20160510_091538[1].jpg
    20160510_091538[1].jpg
    395,6 KB · Wyświetleń: 134
reklama
Do góry