reklama
Asia28BK
Fanka BB :)
Asia super ☺
Widzę że mamy podobny gust, mój też Adamex Aspena ale szary☺oby nam dobrze służył ☺
;-) ja też miałam wybrać szary,ale ostatnio zmieniłam zdanie;-) mam nadzieję że dobrze nam i dzieciaczkom posłużą;-)
gutka
Kupiliśmy łóżeczko! Używane, lekko szare. O takie: http://img07.staticclassifieds.com/...405_1_1000x700_lozeczko-z-szuflada-krakow.jpg
Zastanawiam się, czy go nie przemalować - jest w miarę dobrym stanie, ale ma pojedyncze odpryski. Malowałyście kiedyś meble dla dzieci? Zastanawiam się nad farbą Flugger interior high finish - można sobie dowolnie wybrać kolor, a cena jest ta sama. No i ma dobre opinie w internecie. Macie jakieś doświadczenia z przemalowywaniem mebli dla dzieci?? Jaka farba jest bezpieczna itp?
Zastanawiam się, czy go nie przemalować - jest w miarę dobrym stanie, ale ma pojedyncze odpryski. Malowałyście kiedyś meble dla dzieci? Zastanawiam się nad farbą Flugger interior high finish - można sobie dowolnie wybrać kolor, a cena jest ta sama. No i ma dobre opinie w internecie. Macie jakieś doświadczenia z przemalowywaniem mebli dla dzieci?? Jaka farba jest bezpieczna itp?
Ostatnia edycja:
fazerkamm
Asia28BK sliczniutki!! Fajne kolory!
Gutka ja malowalam, e sumie odswiezalam bo było biale lozeczko i malowalismy na bialo, z tego co pamiętam (przy pierworodnym malowalismy) zwykla ekologiczna farba z przeznaczeniem do mebli malowalismy
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Gutka ja malowalam, e sumie odswiezalam bo było biale lozeczko i malowalismy na bialo, z tego co pamiętam (przy pierworodnym malowalismy) zwykla ekologiczna farba z przeznaczeniem do mebli malowalismy
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
iwonaimaja
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Ile daliście za wózek??nasza fura
muszę tylko podjechać do sklepu bo źle mi torbę dali (mam nadzieję że da się wymienić)
On ma pompowane koła??? To jest który rocznik??
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
iwonaimaja
2015r z fotelikiem folią torba adapterem 2025zł wzięliśmy prosto z sklepu bo rocznik 2016 już o 300zł droższy
iwonaimaja
Koła tylnie pompowane
reklama
Podziel się: