reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Betunka ja też się uśmiecham po sąsiedzku... Super komplecik, masz duże szczęście do tkmax ja nie mam cierpliwości, żeby tam coś szukać

reklama
dziewczyny same udane zakupy!! super!!
ania-aneczka trochę późno Ci odpisuję- przepraszam. Całą pościel i ochraniacze wyjęłam tylko na próbę. teraz są schowane w workach żeby się nie kurzyły.

Ostatnia edycja:
Witam sie ze Wszystkimi, mam nadzieje ze mi pomozecie bo mam dylemat.
Nie wiem jakiej wielkosci kupic rozek 85x85 czy 100x100.

Lindi weż mniejszy będzie ci lepiej zawijać dziecko
ale moim zdaniem lepsyz kocyk i bardziej stabilniejszy prawdę powiedziawszy niż rożki bo one dość grube są

reklama
dziewczyny dzięki za wsparcie z tym fotelikiem, gdyby nie WY pewno bym się poddała :)
mea - gratki zakupu wózka
betunka - rewelacja zakup :)

a ja tak jak pisałam nawiedziłam IKEA i zostawiłam 600 zł no ale jest komoda do przewijania, komoda na ubranka, półeczki itd. kącik małej prawie gotowy. Dziś jedziemy jeszcze po łóżeczko bo po tej ostatniej akcji jakoś boję się znów zamówić na allegro (Jelsa napisali mi po wytoczeniu sporu że zwrócą mi kasę jak szef wróci z urlopu za granicą!!!) Miałam co prawda jedną próbę zamówienia na allegro tego łóżeczka Darland ale nie odpisali ma na maila z zapytaniem więc zrezygnowałam.
Jak tylko kącik będzie gotowy wstawiam foty i się pochwalę :)

Do góry