reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Witam,
Ania-aneczka super, że problem wózkowy macie już za sobą, bardzo fajny wózek, super kolor. ja też zastanawiałam się nad jedo ale mojemu mężowi nie podszedł i musimy szukać dalej.
W końcu mogę Wam się pochwalić, poniżej prezenty mojej mamy dla wnusi, jak tak dziś przeglądałam to chyba muszę szukać czegoś w innych kolorach niż róż, bo tego już wystarczy...
2012-04-10-0111.jpg2012-04-10-0101.jpg

awipa - co za śliczności! Fajne ciuszki wychaczyłaś;-)

martulka - bardzo ładne, to jutro bedziesz sie nam chwalic resztą łowów.

A do mnie przyszła dziś sukienka z lnu, bardzo fajna;-) i kupiłam Kornelci taką czapeczkę z uszami królika na jesień i zółtą do sukienusi na wyjście ze szpitala, niech będzie laska, a co:cool2:

No, ale jazda z tym wózkiem kremowym :) Właśnie dostałam maila, że koleś który wygrał licytację chce się wycofać i czy nadal jesteśmy zainteresowani kupnem wózka;) Mówiłam? Czułam po prostu ;)

Czy któraś z Was chętna na jego kupno? Pan chce 800 zł;)

reklama
Do góry