reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe szkarby mają już roczek!-ŻYCZENIA!!!

To skoro mamy sie nie wypowiadac to dlaczego ktos nam nieznajomy porusza ten temat na watku tak dla nas przyjemnym!!! Macie tupet, ale naprawde!!!! Powinnyxscie wy tez sie wstydzic bo nas wasze problemy kompletnie nie interesuja!!!! Uszanujcie nasz spokoj i takie sprawy zalatwiajcie jak dorosli!!!!

reklama
Widzę ze kolejna koleżanka ma do nas jakies ALE:sick: Jakim prawem tak jak napisała Krecik ZAśMIECACIE swoimi postami najważniejszy dla nas wątek:szok::szok::sick::wściekła/y::wściekła/y:,bardzo prosimy o NIE UMIESZCZANIE swoich komentarzy na temat sprawy z Agusią 29 na naszych wątkach,nie zyczymy sobie tego!!!! Ja się nie wypowiadam czy ktoś jest odpowiedzialny czy nie bo mnie ta sprawa kompletnie nie interesuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uszanujcie nasz spokoj i takie sprawy zalatwiajcie jak dorosli!!!!

Mówisz, że jak dorośli??? Szkoda tylko, że Agusia29 zachowała się jak gówniara.
Możecie się burzyć, dziewczyny, trudno. Mam prawo się tu wypowiedzieć, tak jak i na każdym innym wątku otwartym BB. Nie napisałam żadnego oszczerstwa, tylko samą prawdę. Dziewczyna oszukała mnie na tym forum i na tym forum tą sprawę załatwiam. Napisałam na wątku, na którym znalazłam akurat jej wypowiedź. Gdybym jeszcze wiedziała, że nie może mi oddać odrazu tych pieniędzy, to mogła się dogadać, że bedzie oddawać w ratach. Od lutego, kiedy wpłaciłam jej te pieniądze minęło już 5 miesięcy, jakby płaciła choćby po 20 zł miesięcznie dług już były spłacony. Ale wiecie co - ona wcale nie chciała oddać tych pieniędzy, bo w ogóle się nie odzywa - nie odpowiada na maile i smsy, jak piszę do niej na gg to natychmiast się wyłącza. Zwyczajnie mnie okradła! Postawcie się proszę w mojej sytuacji, zastanówcie się jak ja się czuję. Może dla Was 70 zł to niewiele znacząca kwota, ale ja przez Agusię nie mogłam kupić własnej córeczce leżaczka przez następny miesiąc, bo pieniądze przeznaczone na leżaczek mi ukradła. Nie tylko powinnam to napisać co napisałam już dawno, powinnam napisać tez do Admina, żeby zablokował Agusi29 dostep do Giełdy na BB, bo przecież może znowu napisać ogłoszenie, że chce coś sprzedać i znowu kogoś okradnie.
Jeśli trzymacie stronę złodziejki, trudno, nie obchodzi mnie to. Ja w każdym razie już straciłam cierpliwość, już rozmawiałam z Policją, ale postanowiłam, że do końca lipca dam dziwczynie ostatnią już szansę.

Dziewczyno,ale my nikogo nie bronimy!!!!!!!! Rozumiem twoje rozgoryczenie ale prosiłysmy tylko,żebyś napisała o swoich żalach jesli musisz na innym wątku,bo TEN WĄTEK jest przeznaczony dla naszych dzieci i jest nam bardzo bliski i dla nas ogromnie ważny!!!!!!!!!! I postępujesz dalej nieładnie skoro nie szanujesz naszych próśb niestety:-( Piszę to kolejny ale już ostatni raz....przepraszam,ale nie wypowiem się na temat zachowania Agusi i zostawię to dla siebie bo to nie jest odpowieni czas i miejsce,ZEGNAM

W porządku dziewczyny, przepraszam Was, że napisałam to na tym wątku - zrobiłam to, bo moje rozgoryczenie już dosięgnęło zenitu. Uszanuję jednak Wasze prośby i już więcej niczego na ten tamat tu nie napiszę. Mam nadzieję, tylko, że Agusia29 przeczyta to i się wreszcie zreflektuje.

Tak jak napisala Ola, nas nie interesuje twoj problem! Masz prawo do swoich pieniedzy ale daj nam spokoj i jak Cie prosimy zebys tego tematu nie poruszala tutaj to znaczy, ze nie masz prawa sie na nim wypowiedziec (tak jak to napisalas)! Poza tym sprawa wasza tez nie rozgrywala sie oficjalnie na naszej stronie wiec tym bardziej nie denerwujcie nas w taki sposob!
Ja jestem osoba wesola i mila ale jak ktos olewa moje prosby (a bronie naszych dzieci) to nie zycze sobie by tu zagladal!!!
I my tutaj nikogo nie bronimy ale tez nie wcinamy sie na inne fora czy watki ze swoimi sprawami, tak osobistymi!!!!!!

No widze ze jeszcze pisalam jak ty wyslalas juz swojego posta!
Rozumiem ze juz po sprawie i faktycznie skonczymy ten temat!!!!!!!!

Kasiad masz prawo byc zła,wściekła itd..ale jak piszą moje kolezanki nie powinnas poruszac tego na tym wątku(który jest chyba najważniejszym z wszystkich wątków)..TO,że tu się wypowiedziałas to swiadczy również żle o Tobie!!! Mam nadzieję,że dotrzymasz słowa i juz nie będziesz zasmiecac tego wątku....
Olu a może da to się też jakoś wykasowac ??? :confused:

Karola 04 Ty chyba jesteś ostatnią osoba która powina się wypowiadać na ten temat bo nie dotyczy ciebie ta sprawa...więc nie miałas prawa wcinac sie w ten wątek!!!:wściekła/y::wściekła/y:Nikt Cię nie prosił o wyjaśnienia ...a każda z NAS napewno nei wypowiadałaby się na tak istotnym wątku ..

Kochane Cioteczki
Julinek serdecznie dziekuje za wszelkie zyczenia. Az mi sie lezka w oku zakrecila! Kochane jestescie!

Hmmm...szkoda tylko ze akurat w dniu urodzin mojego dziecka kolezanki z innego miesiaca musialy roztracac wlasnie tutaj swoje problemy. Nie ukrywam ze jest mi przykro. Mam nadzieje ze sprawa, na tym watku, jak pisze lutowa kolezanka, zakonczona i to miejsce bedzie nadal sluzyc nam na opisywanie radosnych chwil i zyczen.

reklama
Julio
Z okazji roczku życzymy Ci
spełnienia wszystkich marzeń
uśmiechu na twarzy dużó zdrówka
abyś była pociechą dla mamusi
samych wyjątkowych chwil
życzy Kasia i Adrianek :-)

Do góry