reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe szkarby mają już roczek!-ŻYCZENIA!!!

Najlepsze zyczenia urodzinowe dla wszystkich roczniakow.Odrazu przepraszam ale nie wiem jak tu napisac na kolorowo ladnie,bo jestesmy na wakacjach we Frankfurcie i nie mam tu polskiej klawiatury i jakos dziwnie mi to wchodzilo.

reklama
Przecież Natalka Agusi też skończyła roczek,prawda?
Natalko,życzymy Ci miłości wielkiej jak ocean,radości z podskokami do nieba,nowych odkryć,zdróweczka,uśmiechu na słodkim pysiu i abyś była dumą dla swoich kochających rodziców! STO LAT MALUTKA!!!!!!!!!

To teraz powracajac do tematu, skladamy najlepsze zyczenia naszej kochanej Julci!!!

Juleczko, slicznosci Ty nasze, rosnij szczesliwa, zdrowa, kochana, piekna i otoczona tylko dobrem tego swiata, badz pociecha dla rodzicow i dla przyszlego rodzenstwa!!! Duze buziorki od Allanka, Agatki, Kristianka i brzuszka!!!!

Droga Juleczko

Wiele uśmiechów a mało żałości
Długich lat życia w szczęśliwości
Dobrego zdrowia i pomyślności
Jak najmniej smutków,dużo radości
Dużo pzygód,morza wrażeń
Moc słodyczy nic goryczy
Aby każdy następny rok przynosił Ci wszystko to co w życiu najpiękniejsze:happy::happy::happy:

Corsini z rodzinką

Juleczko Droga!!!
Wszystkiego Najlepszego w dniu Twoich pierwszych urodzin!!!

Zdrówka, szczęścia, uśmiechniętej buzi, samych radosnych dni.
Spełnienia wszystkich marzeń!!!
Życzy Sebastianek z rodzicami

Dziewczyno,wylewaj swoje żale i pretensje na priv a nie na naszym wątku zyczeniowym!!!:wściekła/y: BRAK CI TAKTU I KLASY skoro posuwasz się do szantażu i groźbach o sądzie,załatwiaj to na swoich smieciach,DO WIDZENIA!!!!!!!!!!!:confused2::dry:

JULECZKO NASZA PIĘKNA!

Z okazji 1 urodzinek życzymy Ci słoneczka każdego dnia,usmiechniętego pysiolinka,miłości wszechogarniającej,radości kolorowej jak stado motyli i oby swiat Cię rozpieszczał i tulił w swoich ramionach!!!! 100 LAT królewno!!!!!!!!!Ola,Darek i kumpel Oliś

reklama
wiecie co myślę że w sprawie AGUSI 29 to już Wy nie powinnyście się wypowiadać. Ja i pewnie każda z was tez by tak robiła gdyby straciła 70zł. W końcu dlaczego ktoś ma jej extra dac 70zł.

wstyd że ktoś taki ktoś kto ma być osoba odpowiedzialna przykladna dla maluszka nie potrafi szybko wywiązać się ze swojego zobowiązania. :baffled:

Do góry