reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

byłam w galerii

Brunetko twoj Mati to wyglada normalnie na takiego....hmmm arystokrate
ładnie włoski ułozone,ubrany slicznie
naprawde ładny z niego chłopczyk:tak:

dawno Otylci nie było i jaka ona juz duza!! :szok: na buzi sie zmieniła,a i włoski Hanti jej sciełas? bo wydawało mi sie ze miala troszke dłuzsze :confused:
(jak ogladałam zdjecia przypomniala mi sie jej raczka,czy juz wszystko sie zagoiło?calkowicie?)

Majka, Tusiu juz ci pisałam kiedys....caaaaaały tata Marcin :tak: normalnie odbicie taty lustrzane :-)

Tymi mi sie podoba na tym zdjeciu jak ziewa a jest ubierany :-D grzecznie stoi i nie placze hihiiiii
a na marginesie...Kredzia młody brode sobie zapuszcza?

no i Weronika..juz wczesniej mialam napoisac ze normalnie metamorfoza dzieki tym kiteczkom!! jak dla mnie zupelnie inaczej wyglada...tak fajnie,słodko,no super!!!!:-D :tak:

reklama
jak Mili sie obudzi to lecimy do biura obejrzec projekt mieszkania :-)

ciesze sie strasznie bo szkoda tych pieniedzy co w wynajem idzie,a w kazdej chwili mozemy usłyszec ''papapa''

ale co mnie smuci....te osiedle dopiero zacznie sie budowac....teraz w grudniu,dokladnie pierwszy budynek.....a my jestesmy zapisany na trzeci :sick: :baffled:
czyli jak dobrze pojdzie to moze pod koniec przyszłego roku stanie,albo i...zacznie byc budowany :sick:

fajnie by było jakby ktos sie wyłamał,ale z tego co wiem to jakby co jest kolejka takich w ''rezerwie''
choc ten budynek co my mamy miec to nie byłby zły, bo bedzie najmniejszy :-) co sie =mniejsza ilosc sasiadow :-D

no wreszcie nadrobiłam.................muli mi komp
i to strasznie,a jakby tak było do nadrobienia więcej
stron chyba musiałabym otworzyć ze 4 razy bb,
bo teraz otwieram w 2 okienkach:-(

moja córeczka ostatnio zaczęła wyrywać mi włosy z głowy,
kiedy tylko zasiąde przed kompem:baffled: :baffled: :eek:
w ogóle nie rozumie,że matka musi sobie tutaj posiedzieć,
by mieć lepszy humor dla niej i całej reszty świata:-p :tak: ;-) :-)

u nas już drugi dzień brzydka pogoda,
szaro,buro i leje ................. nie ma szans na spacer,
a Otylcia szału dostaje i sama nie wie co jeszcze może
zrobić w domciu i czym się zająć,
oczywiście moje zabawianie nie ma sensu

przyszłam sie pochwalic

wlasnie zapisałam sie na jezyk angielski :-) :-)
strasznie sie ciesze
bo razem ze mna moja przyjaciółka :-D fajnie tak we dwie

zajecia w soboty bedą po poludniu po 120min.

reklama
Do góry