reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Aniu dziękuje za powitanie!!!:elvis::elvis:

U nas wszyściutko wporządeczku, wszystcy zdrowi. Adaśko zakumał że do nocnika robi się eee i sisi i już kilka razy mu się to udało zakomunikować. Mamy też już 17 ząbków które powychodziły niewiadomo kiedy. Jemy wszystko i to w każdej postaci!!!
No i przez przymusową abstynęcje na BB mam mieszkanko wysprzątane od sufitu po podłogi.

reklama
no to chyba Adas przoduje w ilosci ząbków na lipcówkach...u nas wciąz czekamy na 15. (kiełek)...a co do czystosci w domu to ja ostatnio przechodze faze buntu, hi hi hi i jest sprzątane tylko tyle ile trzeba :D

Teraz siedze przy garach i myśle nad jakimiś daniami. W piątek i sobote mamy nawał gości z okazji naszej 5 rocznicy ślubu i przy okazji moich zbliżających się ćwierćwiekowych urodzin:baffled: W piątek przychodzą znajomi, w sobote rodzinka! W sumie przez chałpe przewali mi się około 30 osób!!!!:szok::szok::szok:

:tak: no nareszcie cosik sie tutaj ruszyło :tak:

moje dziecko śpi z ponownie wyjetymi szczebelkami w łóżeczku, myslałam że przy zasypianiu bedzie wychodzic i wędrowac po pokoju ale o dziwo nie wylazła ani raz :no:
nareszcie mam troche spokoju
chyba jakies zęby nam wychodza bo Weronika w nocy sie ciągle budziła i popłakiwała a od rana marudziła strasznie :-(
a ja naprawde nie mam ostatnio siły zajmowac sie taką marudą, oklapłam zupełnie i nawet pomysły na zabawy takie jakies ledwo ledwo :baffled:

reklama
taaaaaa,brak pomysłów na zabawy to cos co i nas dotyka...obacni kuba chce jedynie tzw. wariowac...podrzucanie, straszenia, krzyczenie, gilgotanie -to jest to co kubus lubi najbardziej....hmmmmm no i jeszcze wymuszanie

a i Niunka zapomniałam napisaca, ze strasznie Ci zazdroszę ze Adas zakumał co o siusiu i kupka :( u nas pod tym kontem kiła i mogiła :p

Do góry