reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

pierwsza....................

dzien dobry :)

a ja wlasnie po ziolkach, pieczareczki pokrojone, ziemniaczki obrane i piers przygotowana :tak: tylko teraz sie nei zabieram za duszenie smazenie gotowanie bo nie wiem ile tymi jeszcze pospi

a ja zajadam wlasnie 2 deski i jogurt w ramach sniadaniowych ;)

macie jakis sprawdzony przepis na piers w pieczarkach ?????? Czarna Oliwka - Pier

reklama
druga ! :) Dzien Dobry!!!

Gazelko, powodzenia w szukaniu mieszkania, a moze do Legionowa sie pzeniesiesz na "Nowy Bukowiec"? ładne mieszkanaka i tansze niz w Wa-wie ??

Kredzia ja z piersi zazwyczaj robie kotlety - najszybciej

Heyah! :sick: :eek: :baffled:

Gazelko widzę, że sprawa z nowym mieszkankiem ruszyła na serio..trzymam kciukasy :tak:

Jestem dziś wrakiem człowieka...o godz. czwartej w nocy obudził mnie przeraźliwy wrzask mojego...męża :eek: W sobotę poszliśmy pofikać na imprezę electro i mój łoś tak się wytężył, że coś go łupło w kegosłupie..wczoraj go bolał, a dziś w nocy łoś po prostu nie mógł się ruszyć :oo: To znaczy spróbował, ale nawet próba wycieczki do kibla zakończyła się tym, że w połowie drogi kazał sobie podstawić słoik...Teraz czeka na wizytę domową naszej lekarki, bo pogotowie nie przyjeżdża do takich "przypadków"...ech...spaaaaaaaaaaać!!!! :baffled: :baffled: :baffled:

To się porobiło... Iwon niech mężulek jak najszybciej do formy wraca :tak:

Gazelko trzymam kciuki żeby wszystko się udało i powodzenia :elvis:

Dzień dobry!

Co tylko usiądę do komputera Mati od razu siada na drukarkę, jak na krzesło i otwra i zamyka ta kieszeń od dysku, a teraz jeszcze łapie za myszke.
U nas już postanowione jak trochę podrośnie kupujemy taki dzieciecy laptop, o coś w tym sylu:
Laptop dla dzieci - Mówi po polsku 20 opcji nieb. (141330996) - Aukcje internetowe Allegro

Komputerek mowie i ucze po polsku, 18 eduk. progr. (140287939) - Aukcje internetowe Allegro
i może coś to zmieni. Ja nie wiem jakiś informatyk, haker rośnie.;-);-);-)

Iwon niezłe przygody nocne:tak:Ale wsółczuję , bo to męczarnia dla was obojga.
Gazelko powodzenia w szukaniu nowego lokum;-)

Hejo Lasie :-)

Witam po szalonym weekendzie. Ledwo się ruszma:-p tak daliśmy czadu :baffled: :laugh2: :eek: ;-) :-) :cool2:
Chyba nadrobilismy kilka ostatnich miesiecy:-) w temacie : sex, drugs & rock&roll :-p :tak: :-D ;-) :-)

A dziś powrót do rzeczywistości. Siedzę tu i tłukę te swoje cyferki hihihi

Iownka współczuje przezyć nocnych:szok: choć takie sytuacje kiedy łoś leży i jęczy zwykle wywołują we mnie śmiech/uśmiech :baffled: :-D :eek: :-p

O NIANIA, JAK DOBRZE ZE JESTES, BO (SORRY CAPS) zastanawiałam się jak tam Wam idzie nauka nicnikowania. My chcemy zacząc od jutra i nie bardzo wiem jak sie za to wziąc...napisz trochę wskazówek...ps. Gratulacje weekendu. nam tez by się taki przydał-ehhh

ho ho ho
baby a Wy gdzie ?:)

Iwon współcze dla Twojego mężowego ! Taki kręgosłup to potrafi boleć, oj ! a jeszcze jak dysk wypadnie to już MA SA KRA !! Napisz co poradził lekarz ?

Ja jakaś niedospana jestem. Ta pogoda mnie wykańcza.
Mój małż w robocie, młoda padła niedawno, pranko wstawione, zmywara pracuje a ja nie wiem co ze sobą robić? Dziś mają nam przywieźć nowe meble w ramach reklamacji. Wcale mnie to nie cieszy bo wiem, że nawet jak przywiozą nieuszkodzone to i tak po tygodniu będzie z nimi to samo co mamy teraz.
W ogóle to uważam, że to chore, że nie można w jakimś rozsądnym terminie odstąpić od umowy sprzedaży.

nooooooo
to idę sobie....

reklama
straszna kiła z tymi meblami :(

a z dyskiem, to tez niestety wiem co to za ból.....wrrrrr az mnie wzdryga na samą mysl..

no i "małż" mi się bardzo podoba :D

Do góry