reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

musze Wam cos powiedziec co mnie ostatnio martwic zaczyna
tak czytam o tym jakie nasze lipcowe dzieciaczki rozgadane i czytam o tych nowych słowkach przyswajanych przez Wasze maluchy to sie troche niepokoje bo Weronika jak gaduliła dużo wczesniej niz wiekszośc maluszków tak teraz jakby przystopowała albo wręcz sie cofneła bo zapomina dużo słow które znała, chociaz często powtarzamy, ogladam z nia bajeczki i nazywamy ziwerzątka i rózne rzeczy i kiedys łądnie przyswajała słowa a teraz na wszystko mówi baba a jak pytam jak robi np kotek to słysze hau hau myszka robi hau hau ptaszek robi hau hau a mówie Weronika powiedz jajo to ona mówi baba :baffled:
tak wiec na dzień dzisiejszy moje dziecko mówi- mama, tata baba i hau hau nic wiecej :-(

reklama
elfik nie ma sie co martwic, Kuba tez na kazde zwierze mowi ała ała.........
Weronisia napewno dobrze sie rozwija, daj jej jeszcze troche czasu, rozumiem jakby miała 3 latka, ale teraz..............powolutku!!!

!!!!!!!!! teraz dopiero przeczytałam recenzje tego filmu!!!
Dasario widziałam ten filmik, jest r.e.w.e.l.a.c.y.j.n.y!!!!!!!!!!!!!
Bardzo mi sie podobał !!!
Nie leciał on przypadkiem w tv? bo chyba tam go widziałam :tak:

!!!!!!!!! teraz dopiero przeczytałam recenzje tego filmu!!!
Dasario widziałam ten filmik, jest r.e.w.e.l.a.c.y.j.n.y!!!!!!!!!!!!!
Bardzo mi sie podobał !!!
Nie leciał on przypadkiem w tv? bo chyba tam go widziałam :tak:

tak, leciał już w tv (chyba nawet dwukrotnie), ale jak dla mnie można go ogladac i oglądac :tak: :tak: , bo to taka troche psychoterapia i powinien byc obowiązek ogladania go przynajmniej raz w roku w listopad :tak: :tak: ;-) ;-) ;-) ;-) :-)

tak, leciał już w tv (chyba nawet dwukrotnie), ale jak dla mnie można go ogladac i oglądac :tak: :tak: , bo to taka troche psychoterapia i powinien byc obowiązek ogladania go przynajmniej raz w roku w listopad :tak: :tak: ;-) ;-) ;-) ;-) :-)
ta dziewczyna miała powód dla którego tylko na miesiac z tymi facetami sie wiazała nie? ale nie pisze wiecej bo nie chce zdradzac fabuły...
fajny film :tak:

reklama
Do góry