DASARIA
lipcowe mamy '05
ta dziewczyna miała powód dla którego tylko na miesiac z tymi facetami sie wiazała nie? ale nie pisze wiecej bo nie chce zdradzac fabuły...
fajny film
miała powód
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ta dziewczyna miała powód dla którego tylko na miesiac z tymi facetami sie wiazała nie? ale nie pisze wiecej bo nie chce zdradzac fabuły...
fajny film
elfik nie ma sie co martwic, Kuba tez na kazde zwierze mowi ała ała.........
Weronisia napewno dobrze sie rozwija, daj jej jeszcze troche czasu, rozumiem jakby miała 3 latka, ale teraz..............powolutku!!!
a ja nie moge nic sciagac, mamy w miescie akcje policyjna napiratow, łaza po domach i zabieraja kompiki, wiec mam zakaz!!!!
nie pamiętam takiego filmu... chyba nie widziałambabki a pamietacie moze jak sie nazywa taki film o rodzince, co nie mieli taty, zmarl, akcja dzieje sie na wsi w Ameryce.......
babeczka zatrudnia parobka a On sie zako****e w jej corce, z wzajemnoscia........
na samym koncu chłopak wpada pod kombajn i konczy sie film!!!
jest cudowny, pamietam go bardzo dobrze, ale tytuł..........
nie pamiętam takiego filmu... chyba nie widziałam
a ja z kolei chciałam Was zapytac cz jako dzieci, nie wiem .. moze nastolatki czytałyście ksiązke Wandy Chotomskiej " pokój na poddaszu"?
Boshh ta ksiażka zmieniła moje podejscie do życia wtedy kiedy ją czytalam, zaczełam inaczej rodziców postrzegac, bardziej szanowac chyba
super ksiazka...
opowiada o rodzinie a własciwie o rodzenstwie ktoremu umiera matka
ojciec juz dawno zmarl i zostaje sierotami czwórka rodzenstwa- 2 siostry i dwoch braci. dzieje sie to w poowjennej Polsce, jest straszna bieda, kurcze ale ja uwielbiam ta ksiazke
nie czytałam!!!!!!!musze przeczytac!!!!!!
ja za to byłam zakochana w "Jezycjadzie" Musierowiczowej, do dzisiaj czytam je z takimi rumiencami na twarzy, właziłam w te ksiazki.........moze dlatego, ze były takie rodzinne, pełne ciepła..........a u mnie nie zawsze tak było!!!
qrcze chyba dzisiaj siegne po ktoras czesc!!!!
kurcze to była Wanda Wasilewska
nie chotomska
nie czytałam!!!!!!!