reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ściagam Slodki listopad Dasario:tak: 3 godziny i 45 minut zostalo,a mam dopiero 1%. Czuje, z emusi byc fajny jeszce jak z K. Lubie go, a dodatkowo Dom nad jeziorem jest tez z nim i z Sandra Bullock.

MOje dziecię uśpione, sam ladnei zasnal. Wkolo petardy jak w Sylwestra. mam nadzieje, ze bedzie spal mimo tego, za wyjatkiem standardowych pobudek.

Asiu Kubus na fotnce jest przekochany, moje biedactwo pewnie nie zobaczy szybko zimy, juz nei mowie o sankach, ktore tutaj sa niemozliwoscia. Chyba, ze jakas zmiana klimatu przyjdzie:baffled:
Krzysiu jako Teletubis przeslodki!!!

Co do zimy to pamietam jak dziś jak Elfik pisala, ze ma jej juz dosc, ze ciagle tylko przed domem trzeba odsniezac, jak kazda z nas chcial juz wiosny. Jejku dziewczyny kiedy to bylo, bo mnie sie wydaje, ze przed chwila a to znowu snieg:no: Gdzie tam do wiosny:eek:

Ha ha tam gdzie napisalam K mialo byc napisane Keanu Reeves, tylko mialam sprawdzic jak sie poprawnie pisze:-p

Alka ale masz sprytnego tego synusia. Moj wprawdzie nei otwiera cd-roomu ale wkladal łapke do otworu na kasete video i potem jej wyciagnac nei mogl i wolal "eeeeeee".

A z ymi losiami to szkoda gadac:szok:

Asiu ja Ci dotrzymam towazystwa, zaraz otwieram butelke czerwonego wina i bede ciaglaaaaa ile wejdzie. Jestem juz po kolacji wiec moge pic.

reklama
Asiu ja Ci dotrzymam towazystwa, zaraz otwieram butelke czerwonego wina i bede ciaglaaaaa ile wejdzie. Jestem juz po kolacji wiec moge pic.

jeszcze 2 łyczki zzakonczy sie moj zapas winka.................

z alkoholi mam jeszcze koniak............no i łosiowa wode po goleniu :eek::eek::eek:

e tam Asiu golidła nie pij!! Dawaj do mnie ja to tego mam hoho
martini jest!
piwo jest!
gorzała jest!
rum jest!!!!
gin jest!!!!!:tak:

Do góry