reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

cześć Martusiu
Mój łos tez dzisiaj wypoczywał po cieżkiej pracy i poza godzinnym spacerem z dzieckiem nie zrobił nic
a jak co jakis czas go prosiłam żeby sie mała zajął to mówił ze był z nia juz dzisiaj na spacerze :wściekła/y:
sprzątałam ja bo przeciez ja po to siedze w domu żeby on miał czysto, ciepło i wygodnie po powrocie z pracy :no:
eyhhhhhhhhhhhhhh

a ja dziś przyjarałąm kotlety :zawstydzona/y: :eek: :sick: biegałąm za michem i tak to sie skończyło :no: :no: :no: a łoś czując że mam nerwa na niego zjadł i pochwalił :cool2: rozbroił mnie :-p

reklama
wiadomo ze Tomek fajny, ale samuraj to autentycznie mój typ...jutro juz wlepie Wam mój ideał to zobaczysz ze jestem tendencyjna :D

czy nie sadzicie ze na tej fotce Krzys nie wyglada jak Teletubisiek????

253d604d5d3ffd4fmed.jpg

I jeszcze co do chwealenia sie co to powtarzaja nasze dzieci to dodam (do wczorajszej listy) ze mowi pupa na pupę i kupę, papi na papierosy (niestety z tego nei jestem dumna, a widzi, ze tatus pali na polu) a na siebei mowi Alii. Jak robi paluszkiem na ustach "ciiiii" jak np za oknem slyszy samolot to mimo woli sie usmiecham:happy: :tak: No to sie nachwalilam

u nas dziecko super rzecz się nauczyło: włączył listwę, włączył kompa i otwierał i zamykał cd roma :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: oczywiście zamykał pchając na siłę, otwierał guziczkiem zamykał...... no po prostu SUPER ZABAWA :szok: :szok: :szok: :szok: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :sick: :sick: :sick: :sick:

ja dziś miałam pechowy dzień..... :baffled:
zachciało mi się sprzątac to mam.... :wściekła/y:
przeciełam sobie rurami od odkurzacza na wylot skórę nad wargą, krew leciała mi po twarzy i po zębach :szok: :szok: :-p ,
wygladam jakby mnie ktoś zaatakował nożem :eek: :eek:
tylko proszę nie pytajcie mnie jak to się stało, bo sama nie wiem :zawstydzona/y: :happy: :eek: :confused: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

włąśnie dlatego u nas odkurza łoś :-p :cool2:

reklama
Tomek Criuse to pikus przy gosciu który gra samuraja...myslałam ze sie posikam jak na niego patrzyłam ...miooooooooodzio, mój typ

wpadam przelotem i spadam...:-):-D
tomek tez nie w moim typie :-D kurcze jak sie nazywa taki fajny aktor super go lubie i przystojny na maxa :confused: :confused: :confused: :confused: ja pitole ale mam skleroze...:-( :-( :-(

Do góry