reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
umyłam włoski, maseczka na mordeczce hehehe
trzeba sie troche do ludzi upodobnic, o 17 mam gosci, wiec moze byc miło............:cool2::cool2::cool2::cool2:

aniu z niecierpliwoscia czekam na przepis mniam :-p:-p:-p

dzieki Hanti za odpowiedz w sprawie de-po. no to mam nadzieje ze mnie ominie to co opisujesz.zobaczymy za 2-3 tygodnie. a spiralka u mnie nie wchodzi w gre z racji moralnych. Ja nie chce, choc lekarz mi proponował.

jestem na moment
humor mam juz lepszy bo łos do roboty polazł :-p
a ja tylko Weronike do wyrka przygotuje i luzik haha :tak:

Czesc babeczki,
poczytalam co u Was i powiem, ze u mnie dzisiaj swietnei sie zapowiadalo a skonczylo sie nie za ciekawie, bo moj wielmozny mezulek - łoś mega dnia dzisijeszego przesadzil juz całkiem.

hello kobity

u nas szaro buro i ponuro :no: :-p :baffled:
duzy spi :baffled: a ja musze zabawiac maludy by go nie obudzily :eek:
hmm... no tak on przeciez musi sie wyspac bo pracuje :baffled:

z tymi dolami to chyba jakas epidemia :-p :no: :-( bo ja tez wpadlam i wyjsc nie moge :wściekła/y:

W zwiazku z czym dolaczam sie do obnizonego nastroju moich kochany babeczek :-p Z tym spaniem Maniu to Twoj duzy przypomina mi mojego Slawka z ta roznica, ze moj los 10 razy mniej czasu poswieca swojemu dziecku i jest mega wygodny. Uufff powinnam chyba z tym isc na zwirzaki, a co tam, niech wszyscy czytaja:eek: :wściekła/y:

U nas w domu srednio cieplo, na polu zimnica, ale pogoda byla piekna. Jutro Angole obchodza rocznice podpalenia parlamentu (nei wiem ktora) i petardy juz od 3 tyg slychac w weekendy a dzisiaj to czuje, ze bedzie super wybuchowo:tak:

Weronika je kolacje- chleb z szynką- najpierw zjada szynke a potem chleb z masłem :tak:
wiec nadrabiam.........

aha aha Elfik fajne masz :tak: Weronisia slicznie sie sama soba zajmuje :tak: ;-) i pokoj fajniutki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzieki Maniu , jesli chodzi o to zabawianie to takkkk moje dziecko sie samo bawi- 3 minuty i ja musze siedziec obok niej i co chwila cos gadac :tak:

ja tez witam sniegowo.............

elficzku kochany przesyłam moc buziaczkow, a siooooo dołki!!!hehehehe :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

!

Ja tez mam mase śniegu za oknem i cały czas pada a zaczęło gdzies około 14stej

Joasiu :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
cześć Martusiu
Mój łos tez dzisiaj wypoczywał po cieżkiej pracy i poza godzinnym spacerem z dzieckiem nie zrobił nic
a jak co jakis czas go prosiłam żeby sie mała zajął to mówił ze był z nia juz dzisiaj na spacerze :wściekła/y:
sprzątałam ja bo przeciez ja po to siedze w domu żeby on miał czysto, ciepło i wygodnie po powrocie z pracy :no:
eyhhhhhhhhhhhhhh

Do góry