reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Asiu przesliczne zdjecie...ale udało Ci się uchwycic moment
Joaska
Lipcowe mamy '05
umyłam włoski, maseczka na mordeczce hehehe
trzeba sie troche do ludzi upodobnic, o 17 mam gosci, wiec moze byc miło............
aniu z niecierpliwoscia czekam na przepis mniam
trzeba sie troche do ludzi upodobnic, o 17 mam gosci, wiec moze byc miło............
Anikaa
Fan(ka)
umyłam włoski, maseczka na mordeczce hehehe
juz jest :-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
juz jest :-)
juz przeczytany.............
napewno wyprobuje..............
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Czesc babeczki,
poczytalam co u Was i powiem, ze u mnie dzisiaj swietnei sie zapowiadalo a skonczylo sie nie za ciekawie, bo moj wielmozny mezulek - łoś mega dnia dzisijeszego przesadzil juz całkiem.
W zwiazku z czym dolaczam sie do obnizonego nastroju moich kochany babeczek Z tym spaniem Maniu to Twoj duzy przypomina mi mojego Slawka z ta roznica, ze moj los 10 razy mniej czasu poswieca swojemu dziecku i jest mega wygodny. Uufff powinnam chyba z tym isc na zwirzaki, a co tam, niech wszyscy czytaja
U nas w domu srednio cieplo, na polu zimnica, ale pogoda byla piekna. Jutro Angole obchodza rocznice podpalenia parlamentu (nei wiem ktora) i petardy juz od 3 tyg slychac w weekendy a dzisiaj to czuje, ze bedzie super wybuchowo
poczytalam co u Was i powiem, ze u mnie dzisiaj swietnei sie zapowiadalo a skonczylo sie nie za ciekawie, bo moj wielmozny mezulek - łoś mega dnia dzisijeszego przesadzil juz całkiem.
hello kobity
u nas szaro buro i ponuro
duzy spi a ja musze zabawiac maludy by go nie obudzily
hmm... no tak on przeciez musi sie wyspac bo pracuje
z tymi dolami to chyba jakas epidemia :-( bo ja tez wpadlam i wyjsc nie moge
W zwiazku z czym dolaczam sie do obnizonego nastroju moich kochany babeczek Z tym spaniem Maniu to Twoj duzy przypomina mi mojego Slawka z ta roznica, ze moj los 10 razy mniej czasu poswieca swojemu dziecku i jest mega wygodny. Uufff powinnam chyba z tym isc na zwirzaki, a co tam, niech wszyscy czytaja
U nas w domu srednio cieplo, na polu zimnica, ale pogoda byla piekna. Jutro Angole obchodza rocznice podpalenia parlamentu (nei wiem ktora) i petardy juz od 3 tyg slychac w weekendy a dzisiaj to czuje, ze bedzie super wybuchowo
elfiko
lipcowe mamy ´05
Weronika je kolacje- chleb z szynką- najpierw zjada szynke a potem chleb z masłem
wiec nadrabiam.........
dzieki Maniu , jesli chodzi o to zabawianie to takkkk moje dziecko sie samo bawi- 3 minuty i ja musze siedziec obok niej i co chwila cos gadac
Ja tez mam mase śniegu za oknem i cały czas pada a zaczęło gdzies około 14stej
Joasiu
wiec nadrabiam.........
aha aha Elfik fajne masz Weronisia slicznie sie sama soba zajmuje ;-) i pokoj fajniutki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzieki Maniu , jesli chodzi o to zabawianie to takkkk moje dziecko sie samo bawi- 3 minuty i ja musze siedziec obok niej i co chwila cos gadac
ja tez witam sniegowo.............
elficzku kochany przesyłam moc buziaczkow, a siooooo dołki!!!hehehehe
!
Ja tez mam mase śniegu za oknem i cały czas pada a zaczęło gdzies około 14stej
Joasiu
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
cześć Martusiu
Mój łos tez dzisiaj wypoczywał po cieżkiej pracy i poza godzinnym spacerem z dzieckiem nie zrobił nic
a jak co jakis czas go prosiłam żeby sie mała zajął to mówił ze był z nia juz dzisiaj na spacerze
sprzątałam ja bo przeciez ja po to siedze w domu żeby on miał czysto, ciepło i wygodnie po powrocie z pracy
eyhhhhhhhhhhhhhh
Mój łos tez dzisiaj wypoczywał po cieżkiej pracy i poza godzinnym spacerem z dzieckiem nie zrobił nic
a jak co jakis czas go prosiłam żeby sie mała zajął to mówił ze był z nia juz dzisiaj na spacerze
sprzątałam ja bo przeciez ja po to siedze w domu żeby on miał czysto, ciepło i wygodnie po powrocie z pracy
eyhhhhhhhhhhhhhh