reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

hanti ja tez ogladałam film, jest super, pierwszy raz go widziałam, naprawde super sie oglądało!!!!polecam kazdemu!!!!
szkoda, ze nie byłam na Nim w kinie...........

Joasiu cieszę się,że Tobie się filmik podabał,
ja z kina wyszłam cała w ochach i achach
i chęcią ubrania mojego łosia w kimono...................;-)

reklama
Iwon,jak dla mnie to kiecka 1 i 3 z naciskiem na 3,
pięknie bys wyglądała,jak dla mnie w tym kolorze,
bo jeśli dobrze pamietam masz zielone oczy;-) :-)

AniuSz po depo na początku czułam się dobrze,
ale przez pierwsze 3 tygodnie,później miałam obfite krwotoki
2 razy i łykałam jakieś tabletki,by to powstrzymać

jak dla mnie niestety kompletny niewypał,
przytyłam strasznie i te męczące krwotoki,
za duże spustoszenie robi w organiźmie
NIE POLECAM!!!!!!

A SPIRALKA:confused: :confused: :confused: .....................nie byłaby trafniejsza,
osobiście też nie mogę,bo mam tyłozgięcie macicy,
ale wiele moich koleżanek sobie chwali
i po wyciągnięciu od razu można zajść w ciąże,
a po depo czasem i przez 1 rok możesz być bezpłodna:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

Iwon jak dla mnie kiecka nr 3, super fajna i kolor rewelacyjny:tak:

U mnie w domu dośc ciepło,teraz mam 22 stopnie, wieczorem czasami ubieram coś cieplejszego, bo zdarza się mi marznąć.

Mateusz poszedł sobie spać, ja mam chwilę na ponadrabianie.
Mam nadzieję, że śpi.....bo cichuteńko jest od służszego czasu...ide zobaczyć.
aaaa ostatnio tez tak było od ok.20 minut cisza jak makiem zasial, więc na pewniaka ide do pokoju gdzie spi, aby go przykryć, a on stoi w łóżeczku i się cieszy do mnie.:tak:i ze spania nici były.
Kredziu Mati spi raz dziennie , właśine tak ok.12-13 i spi tak 1.5-2 godz.Wieczorem też mi marudzi, teraz nawet szybciej, bo ta zmiana czasu bardzo na niego podzialała, więc mega marudny jest ok.17-18, wtedy godzinę b.intensywnie się z nim bawimy i ok.19 jest mycie, jedzonko i 19.30-20.00 Mati szybciorem zasypia.;-)

reklama
hej kochane pozniej poczytam,.................melciu dzieki za zyczonka :elvis:

a u nas nadal maly stan wojenny...............choc oboje jestesmy za haslem rob jedzenie a nie bomby to jednak.................ale przejdzie chyba ;-)

Do góry