reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Babki czy szczepicie się przeciw grypie w tym roku?? bo to chyba teraz jest najodpowiedniejsza pora i szczepionki są dostępne. Przypuszczam, że w grudniu jak co roku zrobi się panika... I czy można zaszczepić dziecko?
edziu u Nas w zabiegowym juz chyba robia........
jak chcesz zapytam i powiem Ci w piatek.............
a dzieciaczki to chyba mozna szczepic z tego co sie oreintuje
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
edziu u Nas w zabiegowym juz chyba robia........
jak chcesz zapytam i powiem Ci w piatek.............
a dzieciaczki to chyba mozna szczepic z tego co sie oreintuje
oki, dzięki Joasiu :-)
Telestwory za nami, całe wapno wyplute, noooooo
trzeba jakoś zmęczyć młodą, żeby poszła spać...
co by tu jej... może dam jej prasowanie do zrobienia?
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
No juz czysta pielucha
Edzia to przychodzi jeden dzien, ze dziecko sie przelamuje do samodzielnego puszczenia a potem w ciagu nastepnych opanowuje sztuke w mgnieniu oka. A Podchodzi Julcia do przedmiotuw i podnosi sie na dwie nozki?
ale mi BB muliiiii bleeeeeeeeee
Dasaria jak chodzenie Darci?
U nas w tym temacie bez zmian, tylko 2-3 kroczki od mamusi do tatusia a poza tym tylko czworakowanie...
Edzia to przychodzi jeden dzien, ze dziecko sie przelamuje do samodzielnego puszczenia a potem w ciagu nastepnych opanowuje sztuke w mgnieniu oka. A Podchodzi Julcia do przedmiotuw i podnosi sie na dwie nozki?
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Kredzia chyba dwoma oczkami wpadasz i to takimi ładnymi... Fajna fotka
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Kredzia chyba dwoma oczkami wpadasz i to takimi ładnymi... Fajna fotka
fotki pozniej usune co by nie rozwalaly forum
a mi cos dzis strasznie muuuuli wam tez ?
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
cholerka pisalam wczesniej ale chyba nie poszlo tymul mi cos pstryknal ehh
bo mamy sposob na poranne bb ;-)
ptrzychodzimy na kompik i tymi oglada na polowie monitora tubisie a ja na drugien narabaim newsy od siostry i was o ile sie da :-)
no i mialam martyus dzieki
a asiu co do wlazenia wszedziej tymi na szczescie jeszcze nei nabralo takiego nawyku ;-).............ale tusek siostry masakra nawet po poleczkach w kuchni na blat jej wejdzie !! nic przy nim nie moze zrobic................na okno wlazi non stop i trzeba byc ciagle przy nim !!!
bo mamy sposob na poranne bb ;-)
ptrzychodzimy na kompik i tymi oglada na polowie monitora tubisie a ja na drugien narabaim newsy od siostry i was o ile sie da :-)
no i mialam martyus dzieki
a asiu co do wlazenia wszedziej tymi na szczescie jeszcze nei nabralo takiego nawyku ;-).............ale tusek siostry masakra nawet po poleczkach w kuchni na blat jej wejdzie !! nic przy nim nie moze zrobic................na okno wlazi non stop i trzeba byc ciagle przy nim !!!