reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
CZesc kobietki,

MANIU bombowo - cieszymy sie razem z Toba i prosimy o szczegoly - kiedy?, na ile? etc....

CZesc Martusiu Ciebie tez dawno tu nie bylo.

Krakow w chmurach - deszczowo, szaro, brrrryyyyy...

Iwon to sie bedzie dzialo w weekend - nie dziwie sie mieszanych uczuc - to w koncu mieszkanie z kims, ale to bedzie krotko trwac a pozniej znow wolnosc!!!!;-)

Ja sie na grype nigdy nie szczepilam i pewnie na raze pozostane w tym stanie - z Jasiem tez sie wstrzymam - poczekam jeszcze na Wasze opinie w tym temacie:-) ;-) .

Babki czy szczepicie się przeciw grypie w tym roku?? bo to chyba teraz jest najodpowiedniejsza pora i szczepionki są dostępne. Przypuszczam, że w grudniu jak co roku zrobi się panika... I czy można zaszczepić dziecko?

edziu
u Nas w zabiegowym juz chyba robia........
jak chcesz zapytam i powiem Ci w piatek.............

a dzieciaczki to chyba mozna szczepic z tego co sie oreintuje

edziu u Nas w zabiegowym juz chyba robia........
jak chcesz zapytam i powiem Ci w piatek.............

a dzieciaczki to chyba mozna szczepic z tego co sie oreintuje

oki, dzięki Joasiu :-) :elvis:

Telestwory za nami, całe wapno wyplute, noooooo
trzeba jakoś zmęczyć młodą, żeby poszła spać...
co by tu jej... może dam jej prasowanie do zrobienia?:cool2:

No juz czysta pielucha

ale mi BB muliiiii bleeeeeeeeee

Dasaria jak chodzenie Darci?
U nas w tym temacie bez zmian, tylko 2-3 kroczki od mamusi do tatusia a poza tym tylko czworakowanie...

Edzia to przychodzi jeden dzien, ze dziecko sie przelamuje do samodzielnego puszczenia a potem w ciagu nastepnych opanowuje sztuke w mgnieniu oka. A Podchodzi Julcia do przedmiotuw i podnosi sie na dwie nozki?

reklama
cholerka pisalam wczesniej ale chyba nie poszlo :baffled: tymul mi cos pstryknal ehh

bo mamy sposob na poranne bb ;-)

ptrzychodzimy na kompik i tymi oglada na polowie monitora tubisie a ja na drugien narabaim newsy od siostry i was o ile sie da :-)

no i mialam martyus dzieki :elvis:

a asiu co do wlazenia wszedziej tymi na szczescie jeszcze nei nabralo takiego nawyku ;-).............ale tusek siostry masakra nawet po poleczkach w kuchni na blat jej wejdzie !! nic przy nim nie moze zrobic................na okno wlazi non stop i trzeba byc ciagle przy nim !!!

Do góry