reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
kchane czy nic nie bedzie tymulowi jak zjadl jogurt o jakis tydzien przeterminowany ze tez nie popatrzaalm wczoraj na date no psia krew (moja siostra ze szwagrem maja uczulenie na tym punkcie i wszystko prawie sprawdzaja!! )
a ja dzis daje tymikowi tzn chcialam dac jogurcik (a propo nich to w pl jadalismy bakoma, jogobella serki danio a tu lidlowskie tzn tam kupione taki osmiopak kolorowe takie pisze yogurt czy cos takeigo )
patrze a to po terminie no a wczoraj jedlismy tym ma dzis lekka srake ale poza tym nic ja tez nic mlody wciagnal 2 i tez ok ....................cholera czy nic mu nie bedze? a czy jajeczka moze miec z dnia na dzien odparzone od tego ???????????? ......................nei siedzial w kupie ani nie mial fest pieluchy zlanej a rano jajeczka i pod siusiakiem mocno czerwone :sick:
a nie było w tych jogurtach jakichś kwaśnych owoców? np. maliny, czy jeżyny???
Myślę, że nic małemu nie powinno być (może lekka biegunka), ale lepiej pilnować na przyszłość dat przydatności do spożycia.
Jeszcze jedną rzecz Wam powiem, że jak się daje maluchowi jogurt to nie powinno się zeskrobywać go z wieczka, tyko to wieczko=sreberko wyrzucić... a to dlatego, że te wieczka są produkowane w drukarniach w skandalicznych warunkach higienicznych. Mam dokładne informacje z pierwszej ręki jak to wygląda. I tak np. u mnie w domu przetwory mleczne z firmy Maćkowy są skreślone od razu…. błeeeeee
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Najwyzej sraki dostanie
Maja ciagle ma srake, nie to żeby takie serki jadła, ale ma.
Ale u nas zimno i nie mam zadnego grzacza przy sobie - łeee
A w na wspolnej ten cały facet co go ta oskarża o molestowanie mnie się podoba, choc nie gustuje w starszych ten jakoś cos tam.
dobra idę coś zjeśc.
a ta Magda M to tak leci i leci i wogóle mnie nie wciąga bo sobie tak leci a ja zlewka.
Dziewczyny ja mam skleroze do podlewania kwiatków, więc mam same kaktusy ale dziś sobie o nich przypomiałam i z dwoch takie flaki się zrobiły, kurde to chyba znaczy, że ich żywot się skończył - a takie ładne były.
ale ja pisze zaczynam o jedzeniu a kończę o pierdzeniu.
dobra spadam- buzka
Tusia, taki kaktus to i jak zdechły jest to często potrafi się podnieść hihi, nie skreślaj swoich od razu, daj im szansę i po szklance wody na doniczkę hehehe
No ja też obejrzałam wszystkie dzisiejsze seriale, ta MagdaM to taka słodka bździnka ale podoba mi się jej nowa fryzuraaaaa
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc kochane............
ehhh niewyspałam sie, ale juz ratuje sie kawusia hehehe
maniulka ciesze sie okropnie, ze przyjedziesz do Polski..........qrcze jakby sie tutaj zobaczyc .........
iwonka gratuluje przeprowadzki, trzymam qciukasy za wszystkie Wasze decyzje!!!!!
ehhh niewyspałam sie, ale juz ratuje sie kawusia hehehe
maniulka ciesze sie okropnie, ze przyjedziesz do Polski..........qrcze jakby sie tutaj zobaczyc .........
iwonka gratuluje przeprowadzki, trzymam qciukasy za wszystkie Wasze decyzje!!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
ehhhhh szro, buro i depresyjnie.......prawdziwa jesien, dobrze ze chociaz nie pada i jest w miare ciepło, musze chyba wyjs na jakis spacer z Kuba, bo mi chalupe rozniesie!!!
ostatnio zmienia sie w małpeczke, wspina sie wszedzie, wczoraj wlazl na fotel, z fotela na komode i byl metr nad ziemia, jak to zobaczyłam to ztruchlałam.....wlazi na stolki w kuchni, na parapet.....nie moge go teraz spuszczac z oczu!!!!
musielismy zrobic przemeblowanie w pokoju...............ehhhh
ostatnio zmienia sie w małpeczke, wspina sie wszedzie, wczoraj wlazl na fotel, z fotela na komode i byl metr nad ziemia, jak to zobaczyłam to ztruchlałam.....wlazi na stolki w kuchni, na parapet.....nie moge go teraz spuszczac z oczu!!!!
musielismy zrobic przemeblowanie w pokoju...............ehhhh
Trzecia :-)
Maleduje się jako trzecia
Wczoraj juz nie miałam siły. Noc praktycznie bez snu (impreza firmowa), alkohol we krwi i...poczatek miesiaca w pracy
Ale mąz mnie ukoił wieczorem ciepłą kąpielą, drinkiem i wyznaniami, ze te jedna noc beze mnie spowodowała że ma wrazenie, ze nie widział mnie bardzo długo :-) Bardzo się za mną stęsknił hihi. Ja mówiąc szczerze jakoś tez ;-) :-)
Impreza fajna. Tyłkiem porzucałyśmy :-) :-) :-) Wkleje potem jakaś fotkę bo juz mamy.
Malusia widziałąm, ze pytałaś o wakacje i zdjecia. Obiecuje, ze lada dzień wysle soboe fotki tu do pracy i powstawiam Wam jakies. Wszytsko jest w domu. Dzieki za pamięć :-)
Maleduje się jako trzecia
Wczoraj juz nie miałam siły. Noc praktycznie bez snu (impreza firmowa), alkohol we krwi i...poczatek miesiaca w pracy
Ale mąz mnie ukoił wieczorem ciepłą kąpielą, drinkiem i wyznaniami, ze te jedna noc beze mnie spowodowała że ma wrazenie, ze nie widział mnie bardzo długo :-) Bardzo się za mną stęsknił hihi. Ja mówiąc szczerze jakoś tez ;-) :-)
Impreza fajna. Tyłkiem porzucałyśmy :-) :-) :-) Wkleje potem jakaś fotkę bo juz mamy.
Malusia widziałąm, ze pytałaś o wakacje i zdjecia. Obiecuje, ze lada dzień wysle soboe fotki tu do pracy i powstawiam Wam jakies. Wszytsko jest w domu. Dzieki za pamięć :-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc Nianiulka, super ze imprezka sie udała..........no i ze maz troche potesknił, kazdemu to sie przydaje hehehe
a na foteczki oczywiscie czekamy..........
a na foteczki oczywiscie czekamy..........
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Ja nadrabia i spoznione zyczenia dla Alkowego M składam :-) , ze tez chlop nei wie, ze baby to na dziciatych leca moze wtedy wczesniej chodzilby na dlugie spacery;-)
Lila a nie ma jakiejs innej pracy jeszcze gdzies w Twoich okolicach? A moze bawilabys dziecko przy Milence na warunkach "u siebei w domu" Dziecko jak by bylo w podobnym wieku co Milenka, to moze by sie razem soba zajely troszku;-)
Lila a nie ma jakiejs innej pracy jeszcze gdzies w Twoich okolicach? A moze bawilabys dziecko przy Milence na warunkach "u siebei w domu" Dziecko jak by bylo w podobnym wieku co Milenka, to moze by sie razem soba zajely troszku;-)
reklama