Co do tego SHAPE MAMA, to opłaca się kupić. Ja przeczytałam już od deski do deski (parę razy
Są fajne artykuły o tym jak dbać o siebie w ciąży, jak się odżywiać, jak ćwiczyć. No i o seksie w ciąży też !!! Jestem tylko zła, bo jak ja go kupowałam, to nie było tej płytki DVD, tylko był to dodatek do normalnego SHAPE.
A co do seksu, to u nas chyba też się odrobinę zmniejszyła częstotliwość. Przed ciążą bywało, że kochaliśmy się nawet codziennie, a teraz to tak średnio koło 2 razy w tygodniu. Na początku ciąży, tak w pierwszym miesiącu, to prawie w ogóle nie mialam ochoty na seks, bo byłam ciągle zmęczona, ale na szczęście mi to przeszło
A mój mąż (
Maniu też mam Łukasza) to jest kochany pod tym i pod każdym innym względem. Wiem, że to brzmi nierealnie i pewnie pomyślicie, że zmyślam, ale ja naprawdę nie mam mu nic do zarzucenia
Wprawdzie jesteśmy dopiero 1,5 roku po ślubie, ale wcześniej chodziliśmy 6 lat i trochę razem pomieszkiwaliśmy, więc już znam jego wszystkie wady. Ale wcale mnie one nie denerwują, tylko się z nich śmeję
Tak jak on śmieje się z moich
Kurcze, ale się rozpisałam, ale Łukasza nie ma w domu, to mogę go trochę poobgadywać
Trzymajcie się cieplutko Mamuśki!!!