reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no wlasnie - wieczorem padam ze zmeczenia, a w nocy nie moge spac hi hi. Może to jest TEN czas? :lol: :lol: :lol:

ale naprawde - od trzeiej w nocy mam przechlapane...

reklama
Gazelaczku ja przez ostatnie dwa tygodnie tez sie ciagle macam po brzuchu :) Dwa tygodnie temu poczułam delikatne pukanie, jak przylozylam reke do brzucha, wiec wieczorem i rano moglam tak leżeć przez godzinę i się dotykac. Teraz juz Maluch kopie tak, ze czuje od środka, ale dalej się macam i co chwilę każę Łukaszowi też macać, żeby coś poczuł. Ale jak na złość, jak on przyłoży ręke, to cisza. Dopiero przedwczoraj udało mu się też poczuć Maluszka :)
Ale to jest super uczucie!!! Życzę szybkich kopniaczków :)

Tak tez myslalam z tym terminem , bo we francji doliczaja 41 tygodni a nie 40 ! Oni wszystko musza zrobic inaczej niz inni !!!
MANIU szczawiku moj to zeczywiscie moze urodzimy razem. :D
KLAUDIUS ja skoncze 30 w tym roku ! To znaczy cze jestesmy tu najbardziej doswiadczone. :wink: Widze ze meza masz swiezynke !
EWUNIU ja tez jestem z grudnia ! Czy tez jestes strzelcem?
ELUNIU TO JESTESMY OBYDWIE 75 ROCZNIK !!! Z tego systemu obliczania terminu ktory mi podalas wychodz 1 lipca a chyba nawet 30 czerwiec.

Nianiu nie odpisalam, bo mnie juz nie bylo. Ta gazeta nazywa sie "shape mama" tak jak napisala Klaudia. Mi kupila ja tesciowa i ma ona dodatkowo ten film.
Kochany Asiolku nie wiem co ci tu poradzic, bo kazdy facet jest inny i w innych rzeczach sie lubuje. Ja na mojego mam zawsze sposob - poprostu rzucam sie na niego, albo mrucze w lozku i sie wypinam :lol: i to zawsze dziala, ze zaraz go ochota nachodzi. Do tego nic innego jak o seksie nie mowie i to chyba najbardziej go nakreca. Mowie co chce by mi zrobil i co mu zaraz zrobie. Moze wes go na taki sposob. :D

nieźle tusiu, nieźle :lol: :lol: :lol:

w razie jakiś problemów uderzam do Ciebie po rady :wink:

je tez jestem strzelec - i tu przy okazji odpowiadam mani, która sie kiedys pytala o moje urodziny - ja kończe 27 lat w grudniu :D

Asiołku
Nie przejmuje sie - nam na początku ciazy lekarka zakazała - ale niestety nie potrafiła powiedziec dlaczego - wszystko jest ok a według niej nie mozna i tyle >No i niestety usłyszał to mój mąż :( Ja sie przejmowąłam tym jej zakazem ale przez pare dni poczytałam popytałam i skoro wszystko jest ok to czemu nie - tym bardziej przecież że to taaaakie przyjemne:)) A ten sie zaciął - i narazie tylko kilka razy udało mi sie zwyciężyc ten męski upór. Normalnie pójde chyba do jakiegoś normalnego lekarza iprzyniosę mu zaświadczenie - powiesze nad łózkiem hih ih i. Ale swoja drogą to ja sie taki spioch zrobiłam że czasami nie chce mi sie walczyć.
Jestem z Tobą - i Tusi sposobami wydaje mi sie że go zlamiesz:))

strzelec to moj ulubiony znak zodiaku :lol: Moj maz jest spod tego znaku i moja najlepsza przyjaciolka :D A ja jestem z maja i spod znaku byka.

reklama
dzieki dziewczyny :-) naprawde da się z Wami pogadać o wszystkim Kochane jesteście i ludzkie :-) :D :D :D :D :D :D i Dziarskie Babule :-)

Do góry