reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześć babeczki, uffff trzydniówka za nami - wszystko zgodnie z opisem trzy dni temperatura ( ale spoko dawała się zbijać ) a dziś czwartego dnia piękna wysypka.
Mały dalmatyńczyk spał w dzień 40 min w dwóch turach a ja już ledwo ledwo...

Ech, trzy ząbki u nas rosną pięknie, młody pyskaty coraz bardziej, nic już si e nie słucha kompletnie chyba muszę coś poczytać o dyscyplinowaniu niemowlaków  :p :p :p

zmykam bo jeszcze jutro (a w zasadzie dzisiaj) zajeciekawy dzień przede mną 9-16 extra robootka, dopiero co skończyłam prezentacje sklejać  O0 O0

No i zapomniałam Wam napisać że w niedziele chrzcimy michałka! Chrzest na maxa, nie będę pisała na ile osób bo to beka normalnie, musze jeszcze tylko jakieś ubranko Michowi skombinować ::) ::)

tra tataaa jakies swieto czy co? ;D ;) i Alka i NIania ;D
babolce jedne dlaczego tak malutko tu Was mamy ???

aaa ja Wam napisze ze moja GAba mnie zaskoczyla bawila sie przy kanapie i nagle wstala trzymajac sie narzuty a potem zrobila dwa kroczki caly czas trzymajac sie tej kanapy ;D ale jaaaaazda hehe

czesc babeczki :)

u Nas za oknem jesien...........tylko bardziej zielono niz jesienia! :) szaro, buro i depresyjnie.................no i na dokladke leje!!!

posiedzimy pewnie dzisiaj wiecej w domu, chociaz musze wyjsc na jakies zakupy spozywcze :)

gratulacje dla Gabinki :) no no...............lipcowe dzieciaki zaczynaja szalec hhe

Czesc! Unas piekna pogoda na razie,słonko swieci :).Ale co tu pisac ::)Tesknie za starym BB :-[.Mialysmy tu wtedy taka swoja babsa wioseczke( lipcowki ijeszcze pare innych osob-moze i w tedy bb bylo male ale takie przyjemne)A teraz BB sie przerodzilo z wioseczki w wielka aglomeracje :( i pelno tu zagrozen ::) wszystko trzeba ukrywac :mad: :p ajkies syfy tu przychodza :((jakos wczesniej o tym pojecia nie mialam-ale naczytalam sie wczoraj postow i normalnie mam dola)

Joasiu ale z tego twojego kubiszonka kobieciaz ;) :laugh:widzialam na zdjeciu,ze nowa laseczke wyrwal ;) ;Dchyba mu sie starsze znudzily bo ta to chyba bardzej w jego wieku :)
Elfiko mam nadzieje,ze tak malej nie przewozicie ;) ;Da ta skrznka niejest zamiast fotelika samochodowego ;) :laugh:-)
Maniu Bardzo fajne foeczki z ZOO.Gabi wyglada jaky juz miala 1,5 roku.A na karuzeli to sama bym chetnie pojezdzia :)A Tymulkow sie podobaly zwierzatka?

Hanti Twoja Otka mi sie taka wysoka wydaje,badzo ladnie jej w rozu-slczna dziewczynka!
Brunetko ale raperek extra :)

Hej babeczki
Ja z kawką..drugą już :) nadrabiam.
Nocka ciężka, pobudki, płacz, po północy skapitulowałam i Adaśko dostał czopa przeciwbólowego, no i zasnął i spał do rana.

Agnieszka R pisze:
Joasiu ale z tego twojego kubiszonka kobieciaz ;) :laugh:widzialam na zdjeciu,ze nowa laseczke wyrwal ;) ;Dchyba mu sie starsze znudzily bo ta to chyba bardzej w jego wieku :)

eeeeee przeciez to jego stala dziewczyna heheh...........inne juz go nie interesuja :)

reklama
Witaj Alka, częściej, częsciej, częściej do nas zaglądaj!!!!! Brak nam tu cieb ie i Michałka!!!!

Edytko nie porównuj Julci do innych dzieci, bo każde dziecko to własna indywidualność. Sa dzxieciaczki które w ogóle nie raczkują tylko od razu zaczynają chodzić, albo jak już zaczną to wszystko na raz.

Gabince gratuluję nowych osiągnięć!!!
U nas nowe osiągnięcie to wielgachny siniak na głowie po próbie samodzielnego chodzenia :p ::) Ale co tam...dzieciak dalej dąży do kolejnych siniaków ::) ;)

Do góry