reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
No wiem własnie!!!
Przeżywam to strasznie... kurcze :nerd:

ja za rok bede przezywac to potrojnie...:sorry2:
na sama mysl teraz mi slabo a co to dopiero bedzie za rok:szok::rofl2:

Klaudia to brzusio rosnie :-)
ja z Hania mialam tak samo

Nenius udanego urlopu i serdecznie gratuluje!!!!!!
spokojnych 9 mieisecy :-):-):-)

witam :)

wiecie co mnie też już to przedszkole jakoś tak bryyy...........niby odetchnę sobie kilka godzin od tymcia bo straszny zbój z niego od kilka dni nic się nie słucha olewa nas możemy gadać do niego a on swoje, do mycia go ciężko zaciągnąć gra sobie z nami w kotka i myszkę :baffled: (ale na szczęście u lekarza na poczekalni czy w sklepie jest nadal ok) ale obawiam się tego przedszkola :-:)confused: jak to będzie czy będzie chętnie chodził i wogóle

no i musimy skoczyć na jakieś zakupy w końcu kapcie spodnie jakieś trzeba kupić (tylko tu mamy też problem, bo tymona większość kieszeni, sznurków czy dziurek po sznurkach "ała" czasami założy normalne spodnie z kieszeniami i zamkami ale często jak zobaczy jakąś nawet dziurkę po sznurku to już robi sceny i chce inne i wielkie płacze)

witaj elenko :-)

klaudia mi też ostatnio w spodniach tych na akurat jakoś się ciaśniej zrobiło i poszły w kąt (mój flaczek się wypełnia;-)) ......ciekawe kiedy u mnie będzie widać brzuszek ciążowy :)

ahaaa a tym mnie dziś tak zdenerwował do tego stopnia że brzuch mnie rozbolał:baffled:

Ostatnia edycja:
ahaaa i robiłam te babeczki :) tylko nie wiem jaka to ma być konsystencja ?? bo pierwszy raz robiłam i nie wiem czy dobra takie gęstawe miałam czy to dobrze ?
smaczne były teraz ślinka mi cieknie na te jogurtowe :tak:.........kto wie może dziś ale mam tylko jogurt gruszkowy a wolałabym chyba inny smak.......
aaaa i schudłam., położna mówi że tak do 4 miesiąca jeszcze jak cię mogę ale już później mam się pilnować żeby tyć.

ok lecę budzić tyma.

buziaczki

witaj kasiula :-)

aaa my dziś zakupy maleńkie zrobiliśmy kapcie (tu jeszcze ok przymiarki) i kurtka ale tej nie chciał przymierzyć i musiałam się nieźle językiem nakłapać ;-) żeby dął się namówić na przymiarkę ale uff kupiliśmy.

reklama
witaj kasiula :-)

aaa my dziś zakupy maleńkie zrobiliśmy kapcie (tu jeszcze ok przymiarki) i kurtka ale tej nie chciał przymierzyć i musiałam się nieźle językiem nakłapać ;-) żeby dął się namówić na przymiarkę ale uff kupiliśmy.

hihi no dzisiaj też mieliśmy akcje z przymierzaniem papuci
przez chwilkę było tak:angry: a potem:baffled: na końcu :-) papcie kupione

Do góry