reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
witam :cool2:

klaudia ja też mam ochotę na te roladki :-p
Ja już dzisiaj zjadłam dwie :-):-) I jeszcze mam ochotę. Niestety wróciła mi chętka na słodkie, a na kwaśne parcie przeszło :-)

Dziewczyny jak się czujecie w te upały? Ja wczoraj myślałam, że padnę. Strasznie mi było słabo, teściowa dwa razy mierzyła mi ciśnienie i nie mogła złapać, a ostatecznie wyszło mi 100/50 :szok:

cześć, ale się fajnych zdjęć naoglądałam :tak::-D, śliczne :tak::tak::tak::tak::tak:

cześć

Dziewczyny jak się czujecie w te upały? Ja wczoraj myślałam, że padnę. Strasznie mi było słabo, teściowa dwa razy mierzyła mi ciśnienie i nie mogła złapać, a ostatecznie wyszło mi 100/50 :szok:

też słabo :baffled:, uroki ciąży nie?

A przepis na te "roladki" jest gdzieś w przepisach? Bo ja mam górę śliwek w domu i formę serduszkową ;-) kupiłam :tak:

A ja właśnie zjadłam dwie kolejne roladki :zawstydzona/y::-) Coraz bardziej mi smakują, a jeszcze tylko dwie zostały.
Nawet Maciek się przekonał. Z początku wydłubywał te śliwki, a teraz zjadł całą i cały czas chodzi i mówi "Ale pysne te śliwki."

Weszłam na ten przepis i tu jest szklanka jogurtu (czyli 250 ml). Może jednak te 400 to za dużo i dlatego tak mi "zwiędły"?!

reklama
Weszłam na ten przepis i tu jest szklanka jogurtu (czyli 250 ml). Może jednak te 400 to za dużo i dlatego tak mi "zwiędły"?!
Juz wiem co sie stało :tak:
Ja robiłam z tego przepisu z linku powyżej i ten link wkleiłam na zwierzyńcu a Ty pewnie wziełas skład z przepisów naszych- na ostatniej stronie ostatni mój przepis :tak: tam sa inne muffiny, jogrtowe- smakowe jogurty sie dodaje i nic wiecej. Wychodza mokre wlasnie a jak sie da jakis dodatek( ja dalam raz rodzynki ) to własnie opadają. Najlepsze sa bez dodatkow, i tak sa pyszne bo maja smak wybranego jogurtu :tak:

Do góry