reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześć ja tez jestem.
Wrócilismy znad mrza, pododa była w kratkę, ale było fajnie, a i zaczepilismy o Mazury. Gabryśka pierwszy raz pływała kajakiem, była zachwycona......., może wieczorkiem wkleje kilka zdjęć...
Nienius gratuluje zafasolkowania:-):-):-)

dziekuję :-)

fotki przecudne :tak:, widać, że Gabrysia zadowolona z wyjazdu :-)

Nic takiego nie kupowałam , byłam ot tak sama bez dziecka w moich ukochanych Tarnowskich Gorach. Połaziłam po sklepach( rossmann zaliczony :-p) byłam w bibliotece wypożyczyć sobie kilka ksiązek na samotne wieczory bez męza , byłam tez w przedszkolu u Weroniki i na kawie u kolezanki w pracy :tak:
Fajnie tak spędzic sobie czasami przedpołudnie :tak:
Nenius gratuluje karty ciązowej :happy:

dzięki, oj tak, ja też lubię wybrać się na taką rundkę po sklepach :tak: i do rossmanna też powinnam sie wybrac koniecznie przed wyjazdem :tak:

wkleję Wam jeszcze coś o przedszkolu (pisałam na innym wątku)

Dziś rano byliśmy we trójkę w przedszkolu bo chciałam zapłacić przed wyjazdem i jeszcze o kilka rzeczy wypytać. Jeszcze w domu wpadłam na pomysł i zaproponowałam Darii, żeby w czasie kiedy my będziemy rozmawiać z panią, została z dziećmi i przedszkolanką. I o dziwo :szok: ochoczo się zgodziła :tak:. Poważnie, zaprowadziłam ją tam, przywitała się, powiedziała jak ma na imię i została. Pani pokazała jej gdzie są zabawki, Daria chodziła z panią za rękę, rozmawiała, potem bawiła sięz jakąś dziewczynką tzn. obie czesały lalki. I w tym czasie (jakieś 1/2 godziny) ani razu do nas nie przyszła :no:. Generalnie pełen sukces :biggrin2:, na koniec wybrała sobie znaczek w szatni, żeby mieć przydzielony wieszak dla siebie i powiedziala paniom, że będzie przychodziła po wakacjach :tak:. A no i koniecznie musiała skorzystać z łazienki dla przedszkolaków bo kibelek / zlew takie malutkie, że doskonale sięga i strasznie jej sie to podoba.

Jestem w pozytywnym szoku :szok::-D

reklama
Do góry